hvordan man rent patron hoveder

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-02

Når du opdager printeren udskriver plettet eller stribet udskrifter , eller blækket ser ud til at være i tilfældig områder af papiret , er det tid til at rense din blækpatron printhoveder . Hovederne er placeret på undersiden af patronen . Deres primære funktion er at give den rette mængde blæk til at flyde fra patronen ud på papiret at blive udskrevet . Over tid kan lederne blive tilstoppet eller snavset , der fører til dårlig udskriftskvalitet

Du skal bruge: .
sprit
Skål.
Køkkenrulle eller klud .


1 .
Åbn forsiden af printeren. Det enten løfter op eller ned afhængig af mærke og model printer du ejer . Løft op på øverste kant for at fjerne patronen fra kassetteholderen . Mens du gør dette, behøver ikke røre bunden af blækpatronen . Olier på huden kan beskadige hoveder .
2 .
Fyld en skål med lige nok sprit til at dække printhoveder. Brug ikke mere væske end der er behov . Placer patronen i skålen med hovederne nedad . Tillad patronen i blød i op til otte timer.
3 .
Fold en klud eller køkkenrulle i kvarte . Tag patronen ud af sprit . Begynd at trykke på patronen ind i klud eller køkkenrulle til at fjerne alle overskydende blæk . Fortsæt løfte den op og ned , indtil der ikke mere blæk der fjernes fra patronen . Mens fuldføre denne proces , at holde hovedet nedad . Må ikke vippe patronen på hovedet , da væsken kan komme ind i blæk , som kan forårsage permanent skade .
4 .
Placer patronen på en tør klud eller køkkenrulle lufttørre . Dette kan tage 24 til 48 timer .
5 .
Sæt patronen tilbage i printeren . Luk printeren døren .


Previous:nothing Next:hvordan man kan overføre downloadede film til en dvd 

Kommentarer

Code:
change