hvordan man sikrer usb data

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-15

USB -flash -drev kan indeholde meget følsomme og værdifulde oplysninger . De fleste almindelige personlige flash -drev er ikke kombineret med noget software -baseret eller hardware-baseret sikkerhed foranstaltninger. Uden sikkerhedsforanstaltninger , er data afholdes inden for flash- drev sårbare over for tyveri . Selv med software kryptering , er det drev stadig sårbar over for hackerangreb , som f. eks brute force , parallel angreb og endda kold boot angreb . Disse angreb kraft en endeløs mængde af password gætter på software klient og forsøge at omgå nogen beskyttelse , der er indføjes på drevet . Hardware-baseret sikkerhed er bedre end den software-baseret slags
1
IronKey er en flash- drev , der har indbygget hardware-baseret sikkerhed ( se Resources . ) De IronKey USB-drev er immun over for mange af de almindelige exploits , der anvendes i dag til at kompromittere data , der er sikret på en USB- drev . Flashdrevet gemmer ikke nogen krypteringsnøgler på hukommelsesmoduler eller harddisken på computeren . Det betyder, at der ikke er nogen chance for at udnytte computeren eller endog operativsystemet til at give adgang til de låste data . IronKey USB flash -drev er prissat mellem 79,99 dollar USD til 299,99 dollar i september 2010.
to .
Newsoftware tilbyder mange sikkerhedsprodukter , som kan bruges til at beskytte filer på en USB -drev ( se Ressourcer . ) Software-baseret sikkerhed gør det muligt for brugeren at beskytte filer på en USB- flash- drev. USB Sikker kan password beskytte USB- filer på din USB- flash -drev . Dette program kræver ingen installation og kræver ikke administrator-rettigheder . USB Sikker koster 29,95 dollar i september 2010.
3 .
En software-baseret Data Loss Prevention Suite kendt som Data Lock er produceret af et selskab ved navn Interguard ( se Resources . ) Denne suite beskytter alle de data om alle flytbare enheder og opbevaring medier inden for et netværk. Denne software er rettet mod selskaber, der har til at placere strenge regler for deres oplysninger og data . Data Lock kan overvåge , begrænse og endog begrænse adgangen til et flytbart lagermedie beliggende inden for netværket. Data Lock retails for prisen på 127,00 dollar i september 2010.

gode råd og advarsler


  • Hardware-baserede flash -drev sikkerhed er langt mere afhængige end software-baseret sikkerhed programmer . Dette skyldes hardware-baseret sikkerhed , er langt mindre computer afhængige , så den ikke efterlader nogen plads til exploits .


  • Previous:nothing Next:Sådan nulstiller Kodak 5300     

    Kommentarer

    Code:
    change