hvordan man tilslutte en tv -kort i en computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-21

Et tv -kort er en PCI-enhed , internt installeret på en computer . Hardware giver nogen stationær computer evnen til at oprette forbindelse til en ekstern audio /video -enhed , såsom en kabel /satellit receiver , DVD -afspiller eller videobåndoptager. De fleste af disse kort kan købes for mindre end $ 50 på dit lokale elektroniske butik eller online . Med kort installeret , er du i stand til effektivt at udskifte dit fjernsyn helt og se programmering direkte på computerskærmen

Du skal bruge: .
tv-kort
. Stjerneskruetrækker .
Driver installations-cd'en .
Software installations-cd'en .


1 .
Klik på " Start "knappen og lukke computeren system . Når computeren er slukket fjern kablerne er tilsluttet systemet . Skru Phillips skruer , og skub derefter åbne computerens kabinet .
2 .
Kig på bagsiden af de større kredsløb inde i computeren ( bundkortet ) . Der er vandret kort slots , der er kendt som PCI -kort slots .
3 .
Skub TV-kort til en åben PCI -kort slot , så låse kortet på plads ved at skubbe ned på låsebeslag , Som ligger langs siden til kortholderen .
4 .
Luk op computerens kabinet , stram Phillips skruer og plug kablerne tilbage i computeren . Tænd computeren og vent på , at operativsystemet indlæses .
5 .
Indsæt driver installations-cd'en i diskdrevet på computeren , så vent til installationsguiden for at indlæse på skærmen. Følg anvisningerne for at oprette driveren på computeren .
6 .
Skub cd'en fra diskdrevet på computeren , indsæt derefter softwaren installations-cd'en . Accepter slutbrugeren aftale , vælg derefter " Install " og software til TV -kortet installeres på computeren .


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer remote desktop server 2008 

Kommentarer

Code:
change