online disk-gendannelse

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-16

Uanset om planlægning for en katastrofe til at strejke i form af en orkan eller i form af en styrtede harddisk , er forberedelse nøglen til at sikre en hurtig bedring. Eksterne harddiske er blevet meget billigt og enkelt at oprette forbindelse til en computer , bare tilslut en USB-kabel . Dette har gjort sikkerhedskopiering af vigtige data bekvemt . Men i tilfælde af fysiske skader eller tyveri , kan du miste både din computer og dit backup drev . Online lagring er en mere sikker måde at sikre, at du kan gendanne din disk filer uanset omstændighederne.

Need For Online Disk Recovery

Der er masser af omstændigheder, der kan medføre, at du har brug for at gendanne filer på din harddisk i Ud over de i brand , oversvømmelse , fysiske skader og tyveri . En hel harddisk kan være nødvendigt at udskifte på grund af en fejl eller "hovedet ned ", eller det kan være nødvendigt at blive omformateret og gendannet til sin fabrik installation at slippe af med en virus eller erstatte en korrupt operativsystem . En anden sag er , når du sletter en fil utilsigtet og har brug for at få den tilbage . Hvis du er heldig , kan du være i stand til at gendanne filen fra " papirkurven " ikon , men hvis du har tømt det , er du ude af lykke .

Krav

Opsætning af en online- lagring backup system til at sikre disk-gendannelse kræver et abonnement på en online- tjeneste . Dette gøres ved at betale et månedligt gebyr eller en årsafgift , typisk omkring $ 100 til $ 200 om året eller mere , afhængigt af mængden af plads , du har brug for . Den særlige virksomhed, du vælger, vil installere et lille program på din computer , som automatisk vil tage en sikkerhedskopi af alle filer , du tilføje eller redigere , efter en indledende backup af disse filer er lavet . Programmet er stort set usynlig og arbejder lydløst og problemfrit i baggrunden , med noget for dig at skulle lære . Et andet krav for at bruge en online- disk recovery system er , at din computer være tilsluttet en bredbåndsforbindelse til internet .

Kilder

Online disk-gendannelse tjenester er tilgængelige fra Acronis. com , Carbonite. com , iBackup. com og mange andre selskaber . Recovery kan udføres fra ethvert sted , der har en bredbåndsforbindelse . Online lagring giver dig også mulighed for at gemme en fil fra én computer og derefter hente det senere på en anden computer på et andet sted , så længe det er en computer med internetforbindelse . Filer kan også krypteres for din beskyttelse og privatlivets fred .


Previous:nothing Next:oplysninger om en 2 gb flash- drev 

Kommentarer

Code:
change