typisk hjemmecomputere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-18

En hjemmecomputer er hurtigt ved at blive væsentligt udstyr , ligesom en brødrister eller et fjernsyn. De er ikke nær så skræmmende som de plejede at være , og er designet til at være ekstremt nemt at bruge for den gennemsnitlige person uden særlig teknisk viden

Du skal bruge: .
Stjerneskruetrækker

Typer

Tre hovedtyper af hjemmecomputere er i brug som dette skrives . En desktop computer generelt har separate komponenter , der hviler på og under dit skrivebord . En bærbar computer er en selvstændig , folde , bærbare computer . En netbook er en mini bærbar bekvemt dimensioneret for toting med dig

Typisk Komponenter

Monitor : . skærm

Tower : på en stationær computer , huse hukommelsen og kredsløb . Harddisken , vil CD /DVD-ROM -drev og USB -porte også være i tårnet . ( Disse er alle inden for eller på kanten af en bærbar computer . )

Tastatur og mus : dine værktøjer til at skrive input og navigere rundt på skærmen

Printer : . til udskrivning af dokumenter og billeder

internetforbindelse . forbinder din computer til World Wide Web . Kan være en separat enhed eller indbygget i kapacitet .

Fordele

En hjemmecomputer er nyttige til at organisere og analysere information , opbevaring af arkiver , og producerer kvalitet dokumenter og andre trykte materialer . Plug i software , og du kan spille spil, design huse og haver , spore dine investeringer , og studere ethvert emne under solen. De fleste pc 's ( personlige computere ) i dag kan oprette forbindelse til internettet , sætte verden lige ved hånden . Surf på internettet for information , nyheder , underholdning og forskning . Gør dine indkøb og bankforretninger online . Kommunikere med venner , familie og kolleger via e-mail , sociale netværkssider , og internet- telefon -tjenester som Skype . Mulighederne er bogstaveligt talt uendelige .


Previous:nothing Next:bundkort specifikationer for en Compaq Presario 6000 

Kommentarer

Code:
change