Sådan nulstiller en blæk -indikator

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-12-30

Blækniveauet indikator er placeret på printerpatron . Denne mikrochip er forudindstillet til fuldt ud på den fabrik, hvor patronen er lavet . Når blækket løber ud , chippen hedder tomme , selv efter at patronen er genopfyldes manuelt . Som et resultat , efter genopfyldning en patron din computer stadig sender dig en blækniveauet advarsel , før udskriftsjobbet starter . Nulstilling af chip elektronisk er en måde at undgå dette problem

Du skal bruge: .
Chip resetter


1
Køb en chip reset anordning til type printer patron du ejer . Der er universelle chip resetters at arbejde med forskellige typer af printere , og der er enheder , der arbejder med visse printere , som HP eller Epson . Match enheden til patron , før de køber . Køber disse værktøjer på kontoret levering butikker .
2 .
Find chip på printeren patronen. Det er en lille kreds med metal stik på kanten af patronen . Det er normalt vender ind mod printeren , når patronen er installeret .
3 .
Line op fanerne på patronen med slidsede ende af chip resetter , eller slutte cylinderampullen til den pin faner om et universelt chip resetter . Med begge enheder , sikre benene på resetter kontakt fanerne på patronen . Et rødt lys tændes, når tilslutningen er foretaget .
4 .
Vent et grønt lys til at komme på , der typisk tager kun et par sekunder . Dette lys fortæller dig patronen er blevet nulstillet . Når nulstilles, er det klar til brug i printeren .
5 .
Træk ned dækslet i printeren . Sæt patronen i printeren hovedet luftfartsselskabet for at installere patronen . Kør en test print ved at vælge et dokument og klikke på " File " og " Udskriv "valgmulighed . Dokumentet skal udskrives uden en fejlmeddelelse opstår .


Previous:nothing Next:diskettedrev beskrivelse 

Kommentarer

Code:
change