hvordan du udskriver tosidede fotos på en Epson

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-01-29

To-sidet fotos er nemme at udskrive og sjov for reversible billedrammer eller andre kunst og kunsthåndværk projekter . Når du bruger en Epson printer , indkøb Epson mærke papir for de bedste resultater. Epson dobbeltsidet papir er belagt for at skabe en print på begge flader . Processen er meget ligetil , ilægning af papir i den rigtige retning er den eneste bekymring

Du skal bruge:
Epson dobbeltsidet papir
. . Computer med imaging software .
Epson printer .


1 .
Åbn det billede, du gerne vil udskrive i computerens imaging software . Foretag eventuelle justeringer af kontrast , farve og beskæring i nødvendigt omfang.
2 .
Naviger til Image Muligheder for din fil . Sørg for, at billedet er en høj nok opløsning til udskrivning-mindst 150 dpi ( dots per inch ) eller 300 dpi , hvis muligt. Hvis billedopløsningen ikke er denne høje , kan størrelsen af billedet skal være reduceret for at øge udskriftskvalitet.
3 .
Klik på " Filer "og vælg " Udskriv ". Inden dialogboksen Udskriv , klik på knappen , der giver dig mulighed for at angive udskriftsindstillingerne , ofte kaldet Sideindstillinger .
4 .
Vælg den type udskriftskvalitet ønsket for dette billede . Når du udskriver et foto , kan det anbefales at vælge Foto eller bedste foto . Hvis du forsøger at øge størrelsen af en lav opløsning fil , sætte en check i rubrikken PhotoEnhance , hvis de er tilgængelige . Dette vil bidrage til at forbedre billedkvaliteten .
5 .
Vælg din papirkilde , type og størrelse . Kilden henviser til , om papiret er et ark eller på et kast . Vejledningen med dit papir , kan guide dig på hvilken papirtype for at vælge . Hvis ikke , skal du vælge en indstilling , der svarer til , om papiret er blankt eller mat . Størrelsen vil sandsynligvis blive 8,5 med 11 inches , standardindstillingen , men det kan justeres til en større ark papir , eller en mindre cut størrelse .
6 .
Klik på fanen i denne dialogboks ved navn Sidelayout . Valg eksisterer her for at rotere billedet , reverse det til et spejl-billede , eller angive et antal kopier . Indtast " 2 " for antallet af kopier.
7 .
Ilæg ét ark to-sidet papir i printeren . Klik på " OK "og derefter" Udskriv . " Ved afslutningen af første tryk, vil en dialogboks beder dig om at indlæse en andet ark papir i printeren .
8 .
Opdater samme ark papir i printeren , og sørg for at indlæse det på sin bagdel og hovedet . Det sikrer, at begge billeder vil stå i den samme retning , fordi Epson printere udskriver i toppen af billedet først. udskriftsjob vil fuldstændig, efter at arket er korrekt indlæst .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en revnet skærm på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change