hvordan man kan beskytte en harddisk

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-01-14

Harddisken er hjernen i et edb-system . Det gemmer alle de filer og programmer, du bruger og blander dem i overensstemmelse hermed , når du skifter fra ét program til et andet eller kører flere programmer på én gang . Harddiske er sårbare over for flere farer som virus , spyware , data tyveri og fysisk sammenbrud . beskytte dem bør være en prioritet

Du skal bruge: .
Backup eksternt drev
Beskyttende beklædning .
Antivirus -software .
Software til passwordbeskyttelse .


1 .
Gem alle dine filer på en sikkerhedskopi eksternt drev , der er gemt i et andet sted end det primære drev . Dette vil beskytte dine data i tilfælde af et jordskælv , brand eller tyveri . Sikkerhedskopiere dine filer til den eksterne drev en gang om ugen for at holde dine data opdateret.
2 .
Hold både din primære harddisk og backup eksternt drev i beskyttelsesskærme for at forhindre skader fra fugt eller stød .
3 .
Store din harddisk på et sted , der ikke oplever ekstreme temperaturer . Rum, ophold på 60 til 70 grader er ideelt , mens noget varmere kan bidrage til harddisken overophedning med udvidet brug . Ligeledes kan fugt opbygge og skader komponenter . Ekstrem kulde kan også påvirke harddiskens ydelse .
4 .
Scan din harddisk med antivirus -software mindst ¨¦n gang om ugen for at forhindre malware infektioner , der kan beskadige data og lukke drevet .
5 .
adgangskode -beskytte dit drev , så data er sværere at få adgang til i tilfælde af tyveri . Der er en række programmer , der kan tilføje sikkerheds protokoller til din harddisk , så kun autoriserede personer kan få adgang til det .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en bærbar hd 

Kommentarer

Code:
change