hvordan man kan adskille Microsoft Mouse 3000

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-04-10

En af de mest almindelige computerudstyr i produktionen , Microsoft 3000 musen er en optisk mus , der forbinder trådløst til din computer . Optisk mus generelt kræver mindre vedligeholdelse end gamle trackball mus , men skidt og snavs kan bygge op over tid . Dette kan føre til din scrollehjul stikning , eller musen kan blive mindre lydhøre på grund af snavs på objektivet . Hvis din Microsoft 3 tusind mus ikke fungerer så godt som det burde , kan det være tid til at åbne den op og give det en god rengøring

Du skal bruge: .
lille stjerneskruetrækker .


1 .
Tryk på sølv -knappen i bunden af musen for at låse batteridækslet . Fjern batteridækslet og tag batterierne ud .
2 .
forsigtigt lirke venstre og højre knap samling ud af hoveddelen af musen . Forsamlingen er låst i plast faner. Brug blide tryk at lirke op forsamlingen , indtil fanerne frakoble .
3 .
Vend musen og lirke ud af fire gummifødder i bunden af musen . Dette afslører de fire skruer , der holder de to halvdele af huset sammen .
4 .
Brug en lille stjerneskruetrækker til at fjerne de fire skruer fra bunden af musen .
5 .
Adskil top og bund coverversioner af musen . Dette vil afsløre musens primære kredsløb , der stadig er knyttet til bunddækslet .
6 .
Grab printpladen af siderne og løft den op og ud af bunddækslet . Bestyrelsen er ikke skruet i bunden dækning, så det burde løfte let ud .
7 .
Løft forsigtigt rullehjulet ud af holderen til helt at skille musen .

gode råd og advarsler


  • Åbning din Microsoft 3000 mus vil ugyldiggøre producentens garanti .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan klare en desktop-søgning     

    Kommentarer

    Code:
    change