Asrock : Sådan opdaterer bios

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-23

ASRock har specialiseret sig i bundkortet kun produktudbud og komplette edb-systemer , såsom " MultiBook "og " miniPC " -serien . Disse produkter omfatter de vigtige grundlæggende input-output -system ( BIOS ) , som starter en computers operativsystem og hardware -komponenter . BIOS er ikke så kompleks som et operativsystem, men det stadig behov for at ajourføre til at anerkende den nye teknologi. ASRock regelmæssigt udgiver og frigiver BIOS-opdateringer , så deres produkter kan fortsætte med at arbejde ordentligt
1 .
Åbn et nyt Internet browser session vindue . Naviger til ASRock 's "Download " webside ( se Resources ) .
2 .
Klik på pil ned ved siden af " Produkttype " og foretage et valg fra menuen . For eksempel , vælg " MultiBook serien. "
3 .
Klik på pil ned ud for "Model " og foretage et valg . I dette eksempel skal du vælge " G22 ".
4 .
Vælg " Søg " for at opdrage alle opdateringer til dette produkt , herunder BIOS .
5 .

Vælg " BIOS Download " at gå videre til næste side .
6 .
Klik på den røde " + " ( plus ) tegn som " Hvordan Update " kolonnen for den seneste BIOS-opdatering til download instruktioner om , hvordan du opdatere BIOS for at bestemt produkt . Det er en zippede (komprimerede ) fil , så dobbeltklik på den for at udpakke og læse indholdet .
7 .
Vælg "USA " diskette ikonet under " Download Fra " kolonnen for det seneste BIOS-opdatering for at hente opdaterede BIOS filerne til harddisken . Følg anvisningerne for at installere BIOS opdatering til ASRock produkt .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en VGN - fs970p 

Kommentarer

Code:
change