HP-printer vil ikke tænde

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-21

Printerproblemer omfatter el problemer, som kan være skræmmende , især hvis du forsøger at udskrive vigtige dokumenter . Der er flere faktorer, der kan bevirke, at printeren ikke er tændt, herunder hardware problemer . Gennem trial and error , kan du bestemme , hvad der er årsag til strømproblem med din HP printer

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker
. Computer med følgende krav : .
- To åbne PCI Express x16 slots
.-650 watt eller mere, strømforsyning med en 2x3-pin PCIeR strømstik og en 2x4-pin PCIeR strømstik .
- 1 GB RAM


1
Sæt printerens strømkabel i stikkontakten . . Tryk på printerens afbryderknappen og vent til lysindikator at blinke eller begynder at blinke. Hvis strømindikatoren ikke blinker , skal du trykke på knappen igen . Bemærk, at nogle HP printere vil tage et stykke tid , før de er tændt, så du er nødt til at vente på, at enheden initialiseres først . Må ikke holde afbryderknappen for længe-. det kan tænde , og derefter slukker
to
Tag printerens strømforsyning fra stikkontakten ( " strømforsyning " refererer både til strømkablet og magt modul ) og kontrollere for eventuelle synlige skader . Hvis strømkablet er beskadiget , og printeren er stadig under garanti , kan du få det erstattet af HP . Bemærk , at ledningen er fastgjort til " power -modulet " ( den der ligner en bærbar adapter ) . Frigør strømmodulet fra printeren , og tilslut derefter strømkablet i en stikkontakt . Hvis det grønne lys på strømmodulet ikke lyser , skal du kontakte HP for at få det erstattet .
3 .
Sæt strømforsyningen til HP printer igen , og tilslut derefter strømmen kablet ind i stikkontakten . Sørg for, at strømkablet er tilsluttet korrekt til magten modulet. Hvis printeren stadig ikke tændes , kan du prøve at sætte strømkablet i en anden stikkontakt . Hvis printeren kompetence i denne tid, er problemet med stikkontakten .
4 .
Tag USB-stikket sidder på bagsiden af printeren, og tænd derefter for printeren . Hvis printeren beføjelser uden USB- kabel , kan det være årsag til printeren til ikke tændes . Overveje at udskifte USB- kablet , hvis dette er tilfældet .

gode råd og advarsler


  • Hvis printeren stadig ikke tændes efter at gøre disse trin , overveje at udskifte printeren med en ny . Hvis det stadig er under garanti , skal du gå til det nærmeste HP- servicecenter og spørge, om du kan få det erstattet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan montere en ATX strømforsyning     

    Kommentarer

    Code:
    change