Hvordan ændrer jeg SATA til IDE i en Dell Dimension 9200 ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-21

Dell Dimension 9200 , en stationær computer , understøtter en række Intel -processorer , herunder Pentium 4 , Pentium D og Pentium Core 2 Duo . Dens bundkort indeholder en Intel P965 chipset med understøttelse af op til 4 gigabyte DDR2 RAM og on- board støtte til fire SATA-harddiske . En af de ting , at dets bundkort mangler , er dog en række IDE /PATA stik til ældre drev . Takket være IDE til SATA adaptere , dog kan disse drev let installeres i Dimension 9200

Du skal bruge:
SATA kabel .
Dell Dimension 9200 .
IDE til SATA konverter .
IDE -harddisk med IDE ( PATA ) stik .


1 .
Køb en IDE til SATA konverter , såsom Bytecc SATA til IDE Converter for Drive. Sikre, at det kan bruges til at forbinde en IDE drev til en SATA -port , i modsætning til at forbinde en SATA -drev til en IDE -port .
2 .
Luk og tag din Dell Dimension 9200 . Lægge den ned på sin side sammen med computeren dækning opad .
3 .
Find låsen på det øverste panel , som frigiver computerens dæksel , og træk den op og tilbage . Drej dækslet op , idet de tre hængsel faner i bunden af dækslet . Fjern dækslet og sæt det til side .
4 .
Find en tom harddisk beslag på din computers harddisk Bay Area. Tryk ind på de faner, der er sikre det ind i bugten , og skub det op og ud af sagen .
5 .
Installer din IDE til SATA adapter på harddisken ved foring op de flerårige-pin PATA stik og strømstik og skubber dem sammen . De vil passe relativt tæt , men der vil ikke være et klik eller anden angivelse af, at forbindelsen er færdig.
6 .
Placer drev ind i beslaget , og tryk den ind Tilslut SATA strøm og data stik til den adapter, der er forbundet til drevet .
7 .
Skub beslaget i den tomme bås indtil det klikker , og udskifte computerens dæksel. Sæt computeren tilbage i væggen og tænde den .
8 .
Lad computeren starter op , og se om drevet er anerkendt . Hvis det ikke er , skal du genstarte computeren , skal du indtaste opsætningen skærmen ved at trykke på " F2 " -tasten, når du bliver bedt om , og indtast " Drives "i BIOS -skærmen . Aktivere SATA -port, som drevet er tilsluttet , skal du gemme ændringerne i BIOS-opsætningen , og genstart computeren .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer 4870 x2 grafikkort 

Kommentarer

Code:
change