Hvordan erstatter jeg en kanon I560 printhovedet ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-14

Canon I560 Printeren bruger flydende blæk , har til huse i blækbeholdere at rejse i en forsamling inde i printeren . Hver blækbeholder indeholder en separat farve blæk . Printeren sender elektriske impulser til de forskellige blækbeholdere , der forårsager små dråber af blæk for at forlade tanken . Dråberne rejse gennem et af en serie af små dyser før landing på et bestemt sted på siden, som den passerer gennem printeren . Printhovedet indeholder blækdyser , og det skal skiftet ud med jævne mellemrum i maskinen for at opretholde udskriftskvaliteten .

Du skal bruge:
Køkkenrulle


1
Tænd printeren . . Åbn output papirbakken og topdækslet . Tryk på fanen foran hver blækbeholder og løfte dem ud for at fjerne dem .
2 .
Placer blækbeholderne på et stykke køkkenrulle i tilfælde af en lækage . Løft den grå , plast håndtaget på patronen samling , så den peger lige op .
3 .
Tag fat printhovedet ved siden og løft det ud af sit slot . Placer den nye print hovedet i rillen i forsamlingen .
4 .
Sænk grå , plastic håndtaget indtil du hører et klik . Installer hver blækbeholder i sin mærket stedet, trykke på toppen indtil hver en klikker på plads .
5 .
Luk printerens topdæksel . Vent, indtil printeren for at afslutte sin selvkalibrering før du sender nogen udskriftsjob .


Previous:nothing Next:hvordan man kan køre min programmer på enhver pc fra et flash-drev 

Kommentarer

Code:
change