Hvordan fjerner jeg harddisken fra en HP-computer ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-19

Fjernelse af en harddisk fra en Hewlett Packard computer er en forholdsvis nem betjening . Harddisken er let at få adgang til og har kun to ledninger er knyttet til den . Finde drevet er ikke svært , da det vil være placeret rundt i bugten , at cd -eller dvd-rom er placeret i. Dette kan let ses på ydersiden af computeren . Når fjernet , en ny harddisk kan installeres i den samme bugt , som de er konstrueret til at have samme størrelse

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1 <. br >
Sluk computeren , hvis den er tændt. Lad det sidde et øjeblik , hvis den har kørt i længere tid , da harddisken vil være varmt at røre ved .
2 .
Tag netledningen fra bagsiden af computeren. At øge tilgængeligheden , kan det være nødvendigt at afbryde andre snore , såsom tastatur og skærm , så godt.
3 .
Træk computeren tårn fra dens normale placering, og placere den på en niveau arbejdsområdet . Hewlett Packard computere har normalt en stor skrue , som holder tale på plads . Finde denne og skru det . Placer skruen sted sikkert, indtil du er færdig .
4 .
Skub sidepanelet af computeren sagen ud , afslører bundkort og drev .
5 .

Find harddisken øverst i den computer, som det ville sidde op . Det bør være lige under cd-eller dvd-rom- drev .
6 .
Skru monteringsskruer , der holder harddisken til chassiset . Der er typisk fire monteringsskruer .
7 .
Tag ledningerne fra bagsiden af harddisken . Der vil være to . Den ene er ledningen . Den anden er IDE kabel, der gør det muligt at kommunikere med bundkortet . Ledningerne kan blive hængende i øjeblikket .
8 .
Skub harddisken ud af kabinettet .
9 .
Hvis det ønskes , installere en ny harddisk ved at placere det i chassiset , ligesom den gamle var og udskiftning af monteringsskruer . Tilslut strøm og IDE kabler til harddisken .
10 .
Skub dækslet panelet på plads igen . Sørg for , at det kommer ind i rillerne korrekt og passer stramt på plads . Udskift de store skrue i de relevante hullet for at sikre dækning .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en dell dimension 8400 

Kommentarer

Code:
change