Hvordan fjerner jeg harddisken fra en Sony Vaio VGN - A230 ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-10

Uanset hvordan du bruger din bærbare computer , en af de ting , der altid synes at være på en præmie plads på harddisken . Med digital musik og film bliver mere og mere populære, vil din harddisk fylde op , før du ved af det . Heldigvis prisen på harddiske er konstant faldende , så nu kan du få mere lagerplads for færre penge . Hvis du ejer VGN-A230 fra Sony 's Vaio serie af bærbare computere kan du udskifte harddisken selv . En lille advarsel dog : Sony fremstiller VGN-A230 på en sådan måde, at du bliver nødt til at tage meget af den bærbare computer fra hinanden for at fjerne og udskifte harddisken .

Du skal bruge :
Phillips og flad-head skruetrækkere
. Elektrostatiske armbånd .


1 .
Tag netledningen fra din Vaio VGN-A230 . Fjerne batteriet er placeret mod fronten af den bærbare computer . Skub låse kontakten til den ulåste position og tryk og hold udløseren ved siden af batteriet . Løft batteriet ud af den bærbare computer basen . Læg den bærbare computer med forsiden nedad på et bord , med forsiden af den bærbare computer mod dig .
2 .
Fjern alle skruer fra bunden af den bærbare computer . Brug din stjerneskruetrækker til at fjerne de 21 skruer langs bunden af den bærbare computer . Placer skruerne et sted sikker , indtil du er klar til at erstatte dem .
3 .
Vend den bærbare computer over og åbne skærmpanelet så vidt som det vil gå.
4 .
Fjern tastaturet . Brug en skruetrækker til at frigøre låsene holder tastaturet på plads . Sluserne er placeret under " Ctrl "," Space " og " End " taster . Glid skruetrækker mellem tasterne og rammen for den bærbare computer til at frigive låse . Når sluserne er frakoblet , løfte tastaturet op, og afmontere det fra bundkortet .
5 .
Fjern de to skruer, der holder håndledsstøtten på plads . De skruer er i midten af den bærbare computer . Løft håndledsstøtten op og tag de to kabler , der er knyttet den til bundkortet . Fjern håndledsstøtten og sæt den til side .
6 .
Find harddisken i forreste venstre hjørne af den bærbare computer. Harddisken er 4 inches lang og 3 inches lang , og det vil være lukket inde i en metal beslag . Fjern de to skruer, der holder det på plads . Løft bagenden af drevet op og træk kablerne er knyttet til den . Træk harddisken ud af den bærbare computer.

gode råd og advarsler


 • Få den højeste kapacitet harddisk du har råd til .
 • Altid vedhæfte en elektrostatisk armbånd på håndleddet for at forhindre statisk elektricitet fra beskadige din computer.


 • Previous:nothing Next:ibm T60 frigøre instruktioner   

  Kommentarer

  Code:
  change