Hvordan foretager jeg fejlfinding en Epson AcuLaser cx11nf ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-16

Epson AcuLaser CX11NF giver dig mulighed for ikke blot at benytte en laserprinter , men også printerens andre funktioner til fax , kopi og scan dokumenter . Mens du bruger nogen af printerens funktioner , kan du løbe ind i problemer , der forårsager at printeren stoppe med at arbejde på sit bedste . Snarere end at kalde en tekniker til at se på printeren med det samme , kan du prøve fejlfinding situationen først . Du kan være i stand til at løse de fleste problemer selv , spare penge og tid at vente på reparationer

Papirstop


1 .
Træk op på hele scannerenheden på toppen af maskinen . Træk åbne det lille topdækslet mod scannerenheden 's hængsler .
2 .
Træk op på de to grønne plastik greb og trække enhver stak stykker papir . Skub begge håndtag ned og luk låget samt sænke scannerenheden til dens oprindelige stilling .
3 .
Åbn printerens to bagdøre ved at trække i håndtagene . Åbn mindre dækker placeret bag større bagdøren .
4 .
Træk en stak stykker papir ud af enten den store eller lille hulrum inde i printeren . Skub alle tre døre lukkede.
5 .
Åbn det nederste frontpanel på printeren for at afsløre papirbakken . Fjern eventuelle løse papir , og træk derefter en stak papir inde i skuffen .
6 .
Læg en ubeskadiget papir tilbage i papirbakken , justere papirstyrene , så de rører papirstakken 's kanter . Luk døren og åbne og lukke fordøren lige over det .

vil ikke sende eller modtage fax


1 .
Kontroller , at du har tilsluttet telefonlinjen til stikket på bagsiden af printeren mærket " Line ". Tag stikket ud af printeren fra telefonlinjen og tilslut en telefon for at sørge for den linje virker .
2 .
Sæt et DSL -filter i telefonstikket , og derefter lægger den telefonlinje til filter , hvis du bruger et DSL -tjenesten.
3 .
Åbn det nederste frontpanel på printeren , og fjern papiret fra papirbakken . Tap papiret på en flad overflade , og derefter placere stakken i papirbakken , og skub papirstyrene ud til kanten af papiret .
4 .
Tryk på " Setup " knappen på printeren, og tryk på pil ned, indtil du markere " Faxindstillinger . " Tryk på den højre pil knappen og derefter på pil ned , indtil du vælger " Modtagelse Indstillinger ".
5 .
Tryk på pileknapperne for at markere " Antal Ringe ", og tryk derefter på højre pileknap . Brug pileknapperne til at indstille et antal ringe til mere end nogen telefonsvarer eller telefonsvarer knyttet til telefonlinjen .


Previous:nothing Next:Hvordan opgraderer jeg en Portege 3505 hukommelse ? 

Kommentarer

Code:
change