Hvordan foretager jeg fejlfinding en hk 2200 , der ikke vil udskrive ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-28

HP 2200 er fra Hewlett-Packard 's LaserJet printer linje . Laser printere bruger en patron fuld af en pulveriseret toner , i modsætning til flydende blæk i inkjet eller BubbleJet printere . Hvis din laserjet ikke vil udskrive , kan du følge en fejlfindingsguide før der kan skrides til at vende tilbage i printeren, eller tager det under reparation . Hewlett- Packard har også en online- fejlfinding guide på sin hjemmeside , der kan hjælpe dig med problemer end dem, for trykning . Afhængigt af hvor mange skridt, du skal prøve , fejlfinding bør tage omkring 20 minutter. Efter hvert trin , trykning prøve en test side for at se om det virkede

Du skal bruge: .
Vatpinde
Isopropylalkohol .


1 .
Tænd printeren . Kontroller lys på toppen af printeren til eventuelle fejlmeddelelser. Der kan være et lys af " Toner lav "," Intet papir . " Hvis den software, der fulgte med printeren er hentet korrekt , vil fejl vises på din computer med flere detaljer . Hvis du ikke har software og drivere , hente dem fra HP 's hjemmeside ( se Referencer ) .
2 .
Åbn papirskuffen og tage alt det papir i den . Vend det opretstående , og tryk den på en flad overflade et par gange at line det op jævnt . Hvis der er for få plader , undertiden printeren har problemer med at tage fat i dem , så tilføje et par mere . Sæt dem tilbage , og luk skuffen .
3 .
Åbn printeren, og se på tonerpatronen . Check omkring det for lækager eller messer . Rør ikke patronen , mens printeren er tændt, da det kan være varmt . Sluk printeren , og vent en time , før du fjerner patronen . Dip en vatpind med isopropylalkohol og vatpind rundt om åbningen af tonerpatronen at rengøre tilstoppede toner .
4 .
Ring til HP 's kundeservice , hvis der ikke fejlfindingstrin synes at hjælpe . Det er muligt, at din printer eller tonerpatron er defekt og skal udskiftes .


Previous:nothing Next:hvad er Intel Celeron d ? 

Kommentarer

Code:
change