Hvordan foretager jeg fejlfinding en tonerpatron ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-21

Din laserprinter er kun så god som sin tonerpatron . Hvis tonerpatronen er defekt , vil udskrifter blive beskidt og ubrugelig . En dårlig tonerkassette kan ødelægge hele papirstien af printeren , som kræver en dyr og tidskrævende rengøring til at løse . At lære at fejlfinding tonerpatronen problemer kan spare dig for en masse penge og sorg

Du skal bruge: .
Små støvsuger
. Blød klud .
Laserprinter renseark .


1 .
Tag tonerkassetten ud af printeren og sæt det til side . Rengør området under tonerkassetten grundigt , med en lille støvsuger med en sprække vedhæftet fil .
2 .
Tør det indvendige af printeren med en blød klud for at fjerne alle resterende toner rester og papirstøv . Ofte hvad der synes at være et problem med tonerpatronen er faktisk et problem med papirgangen . Hvis papirgangen er fuld af toner støv og andre restprodukter, vil udskrifter ser dårligt og gør det ud som tonerpatronen er utæt .
3 .
Vend tonerkassetten over og løft den lille flap på undersiden . Du vil føle flappen bevæge sig som du undersøge bunden af blækpatronen .
4 .
Tør rullen inde i tonerpatronen med en ren , blød klud . Vær forsigtig med ikke at røre ved rullen med fingrene . Olie på din hud kan beskadige valsen .
5 .
Drej rullen på tonerpatronen , og sørg for at det bevæger sig gnidningsløst . Hvis rullen ikke bevæger sig jævnt , rens det grundigt med en lille pensel og noget varmt vand eller isopropylalkohol.
6 .
Sæt tonerpatronen tilbage i printeren og læg en ren printer rengøring ark i printeren . Kør rengøring ark gennem printeren . Rengøring ark er lidt klistret , og dens formål er at fjerne støv , snavs og toner rester fra printerens papirgang .


Previous:nothing Next:Hvordan installerer jeg en HP Deskjet 845c printer ? 

Kommentarer

Code:
change