Hvordan foretager jeg fejlfinding i Lexmark x2350 ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-17

Lexmark X2350 all-in -one printer, kan du ikke bare udskrive dokumenter, men scanne originaler , send faxer og lave kopier . Problemer med printeren kan påvirke en eller alle printerens funktioner , hvilket medfører en vejspærring for dig at afslutte de projekter , du har . For at spare tid og penge , løse eventuelle problemer , du kan støde først , før du tager printeren til et værksted . Du kan være i stand til at løse situationen i løbet af et par minutter , så du kan fortsætte med dit arbejde

' Kommunikation er ikke tilgængelig " Fejl


1 .
Kontroller USB kabel, der forbinder printeren til computeren for at sikre, at det ikke er løs . Hvis du bruger printeren trådløst , skal du sørge for Wi-Fi lys på printeren er grøn og ikke rød .
2 .
Klik på " Start " knappen eller Windows ikonet på din computer skærmen. Vælg " Printere og faxenheder " og derefter højreklikke på ikonet for X2350 og klik på " Set as Default Printer . "
3 .
Højreklik på X2350 ikon og klik på på " Brug printer online . " Dobbelt -klik på printer -ikonet i nederste højre hjørne af skærmen , hvis den findes .
4 .
Vælg " Printer " øverst på udskriftskøen vinduet og klik på " Pause udskrivning , "hvis der er en afkrydsning ud for den. Hvis der ikke vises en markering , skal du klikke på " Set som standardprinter " , så der er en afkrydsning og klik "Brug printer offline " , så der er ikke et hak næste til det .
5 .
Klik på Windows ikonet eller " Start " knappen , og vælg derefter " Control Panel ". Klik på " Administrative Tools " og derefter " Tjenester ", og klik derefter på på " Print Spooler . "
6 .
Klik på " Stop " knappen , derefter på " Start " knappen .

Scanner Unresponsive


1 .

Undersøg USB -kablet for skader . Sørg begge ender af kablet er sikkert sat i.
2 .
Klik på " Start " eller Windows -knappen , og klik derefter på " Printere og faxenheder . " Højreklik på ikonet for X2350 og klik på " Set som standardprinter " , så vises en markering .
3 .
Højreklik på X2350 ikon igen og klik på " Brug printer online " , så vises en markering .
4 .
Skift scannerens beslutning ved at klikke på " Start " knappen og derefter på " Programmer "og derefter " Lexmark 2300 Series "og derefter "All -In-One Center . " Klik på knappen " Se flere scanningsindstillinger "og derefter knappen " Vis avancerede scanningsindstillinger . " Klik på en lavere værdi antal end den valgte , og klik derefter på " OK ".
5 .
Sæt USB-kablet i en USB-stikket , du kender har arbejdet for andre enheder . Udskift USB- kabel med en ny , hvis du fortsat oplever problemer .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer usb 1,1 til 2 

Kommentarer

Code:
change