Hvordan foretager jeg fejlfinding tv-skærm misfarvning ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-08

Som tv -skærme alder , ofte begynder de at vise forkerte farver . Dette skyldes, at farven censorerne begynder at svigte , hvilket får skærmen til at vise video kun i en rød , grøn , blå eller gul farve . Men en skærm misfarvning er ikke altid skyldes en aldrende skærm , og der er et par specifikke du kan foretage fejlfinding for at sikre, skærmen viser videoen ordentligt
1 .
Kontroller kabelforbindelsen løber fra hardware til skærmen . Hvis kablet sidder løst eller på anden måde ikke tilsluttet korrekt , kan videoen vises med en forkert farve .
to .
Power ned skærmen . Forlader skærmen slukket i et par minutter , derefter tænde den igen . Indimellem kan skærmen tænder forkert, hvilket medfører et problem med farven . Genstarte skærmen ofte korrigerer dette problem .
3 .
Tryk på knappen "Menu" på TV , og vælg derefter farvedisplay mulighed. Der er farve justeringer på skærmen , der giver dig mulighed for at øge eller mindske farven på skærmen . Vælg den farve , der er for dominerende ( eller ikke bliver vist ) og øge eller mindske den specifikke farve for at korrigere billedet .
4 .
Tilslut en anden tv til din hardware . Hvis farven forbindelsen er stadig forkert , at problemet er med den hardware , du forbinder og ikke tv .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Cruzer Micro USB 2,0 flashdrev 

Kommentarer

Code:
change