Hvordan kan jeg drive et Lanier fax lf125m ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-18

Den Lanier LF125m ikke kun udskriver dokumenter ved hjælp af laser print -teknologi , men det gør også kopier , scanninger dokumenter og sender faxer tværs telefonlinjer . Hvis du blot ønsker at bruge enheden som en faxmaskine , kan du gøre det ved hjælp af enhedens kontrolpanel . Hvis du ønsker at udskrive eller scanne med LF125m , skal du installere enhedens drivere og software på en vedhæftet computer
1 .
Tryk på " Power "knappen for at tænde for printeren og lad den varme op . Åbn det bagerste dør , så udskrifter for at afslutte opad i den bageste , eller lade være lukket , så udskrifter kommer ud med forsiden nedad i den forreste udskriftsbakken .
2 .
Træk åbne papirskuffe og belastning det med op til 250 ark almindeligt printerpapir . Luk skuffen og tager af papiret indikatoren på forsiden af skuffen .
3 .
Sæt materiale til manuel fødning på forsiden af printeren , med den trykte side af materialet nedad . Flyt papirstyret, indtil det rører materialet og holde på materialet løst indtil det feeds hele vejen ind i printeren .
4 .
Indsæt dokumenter, der skal kopieres , scannes eller faxes i den automatiske dokumentføder på toppen af maskinen . Træk dokumentet støtte på feeder og indlæse originalerne med forsiden nedad i papirbakken .
5 .
Tryk på knapperne på kontrolpanelet til at tilpasse scanningen , fax eller kopieringsjob .


Previous:nothing Next:hvordan man kan ændre en partition størrelse uden at miste data 

Kommentarer

Code:
change