Hvordan kan jeg installere en anden western digital IDE-drev ind i en dell dimension ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-07

Installation af en ekstra harddisk i din Dell Dimension computer udvider den ledige plads på din computer og giver dig mulighed for at lagre flere data på din maskine . Dell -computere er bygget med et modulært design, der gør dem forholdsvis nemt at opgradere . Før du forsøger at installere et andet IDE- harddisk i din Dell Dimension , tjekke din Dell brugermanualen for at sikre, at din computer bruger PATA -interface , hvis du ejer en nyere Dell Dimension , kan du købe og installere en SATA -harddisk i stedet .

Du skal bruge :
stjerneskruetrækker
. Needle-næse tænger .


1 .
Luk computeren ned og afmontere strømforsyningen kablet fra maskinen . Afbryde alle eksterne enheder tilsluttet computeren, mens maskinen afkøles. Når computeren er kølet , læg den på en stor , flad arbejdsområde .
2 .
Fjern sidepanel fra computeren for at afdække de interne komponenter . Find det harddiskbåsen på forsiden af computeren .
3 .
Fjern to grønne skinner fra en tom plads på harddisken bugten ved at trække dem forsigtigt baglæns ud af båsen . Brug en skruetrækker til at løsne skruerne er knyttet til indersiden styr på skinnerne.
4 .
Sæt skinnerne til begge sider af den nye harddisk med skruetrækkeren . Sørg for, pull faner på skinnerne flugter med bagsiden af harddisken .
5 .
Afbryd strøm og data kabel fra harddisken øjeblikket er installeret på computeren . Skub harddisken ud af den øverste harddisk slot og erstatte det i den nederste slot . Tilslut strøm og data kabler , sikrer, at harddisken er tilsluttet interfacet i slutningen af IDE fladkabel .
6 .
Brug nålen-næse tænger til at fjerne jumperen fra den nye harddisk . Udskift jumper i " cable select " position på benene . Konsultere dokumentationen af din harddisk for at afgøre, hvilken position er " cable select ". Skub den nye harddisk i den øverste slot af harddisken bugten indtil skinnerne på plads .
7 .
Slut et strømkabel til den nye harddisk . Slut den nye harddisk til samme båndkablet som den gamle harddisk , bruge brugergrænsefladen i midten af IDE fladkabel i forbindelse den nye harddisk .
8 .
Luk din computer sag . Tilslut computeren til dens strømkabel og stik i alle unplugged enheder . Start din computer og installere noget software til at køre din nye harddisk , før du bruger din maskine .

gode råd og advarsler


  • Forsøg aldrig at tilslutte en ny harddisk , mens din computer er tændt. Hvis du gør det skader hardwaren og kan ugyldiggøre harddisken garanti .


  • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en printer til et trådløst D- link     

    Kommentarer

    Code:
    change