Hvordan kan jeg refill tri farve HP 57 blækpatroner til printere ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-19

Hewlett-Packard ( HP ) 57 trefarvede blækpatron passer til mange af HP DeskJet -printere , HP Officejet printere , HP Photosmart printere og HP Digital kopimaskine 410 . Den refill kit vil komme med alt, hvad du behøver at genopfylde de blækpatron 07:58 gange afhængig af mærke af kit , du køber . Brug af HP 57 refill kit kan gøres derhjemme på køkkenbordet i kortere tid , end det ville tage dig at køre til butikken og købe en ny trefarvet blækpatron

Du skal bruge: .
HP 57 refill kit .
Fugtig klud .
Tandstikkere .
Avis .


1 .
Læg en pieceof papir eller en avis på bordet . Fjern den tomme blækpatron fra printeren transport . Fjern det øverste etiket fra blækpatronen . Pak leverancerne fra HP 57 refill kit . Sættet indeholder tre sprøjter og en flaske af hver farve , cyan , magenta og gul .
2 .
Brug tandstikker til at teste hver udluftningshullet på toppen af blækpatronen . Generelt magenta er på toppen centrum, cyan er nederst til højre side og den gule er nederst til venstre side . Når du begynder at udfylde patronen skal du sørge for, at du indsætter den korrekte sprøjten med den rigtige farve til den korrekte ventilationshullet .
3 .
Stik kanylen i flasken med blæk og en trække sig tilbage på toppen af sprøjten at trække ud i 5 ml blæk . Gentag dette trin for hver farve .
4 .
Placér spidsen af nålen ind i ventilationshullet for den tilsvarende farve . Lidt tryk ned , indtil nålen stopper . Skub langsomt ned på toppen af sprøjten at injicere farve i blækpatronen . Gentag dette trin for hver farve . Bemærk : Hvis nogen farve begynder at boble ud af ventilationshullet , stop påfyldning og tør op blækket med en fugtig klud . Nogle HP 57 patroner vil ikke tage det fulde beløb for blæk , hvis de ikke er helt tomme .
5 .
Læg den fyldte HP trefarvede blækpatron i printeren vognen. Brug ethvert dokument med farve til at køre 02:59 testsider at cykle blækket .


Previous:nothing Next:hvordan man kan købe en ny personlig computer 

Kommentarer

Code:
change