Hvordan kan jeg udfylde et kodak es 5500 blækpatron ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-07

Kodak Easyshare 5500 er en alt -i -én inkjet printer . Det udskrives dokumenter og fotos , og har en vedhæftet kopimaskine bakke , der scanner og kopier . Hvis du udskriver masser af fotos og fuld-farve dokumenter, vil du sandsynligvis nødt til at købe nye blæk, hver par måneder . I stedet for at bruge et par hundrede dollars om året på blæk , kan du genopfylde patronerne selv

Du skal bruge: .
Kodak ES 5500 refill kit
Papirservietter .


1 .
Sæt tomme patroner på køkkenrulle for at beskytte dine arbejdsflade . Sæt dem på hovedet , så blækket dispenseren hullet vender opad.
2 .
Åbn din refill kit og en blæk flaske . Sæt sprøjten i flasken og trække op i håndtaget for at udfylde det . Sæt sprøjten i midten af den relevante farvede blæk dispenser hul og tryk ned for at fylde den med blæk . Fortsæt, indtil patronen er fyldt .
3 .
Skyl sprøjten og fortsætte , indtil alle patronerne er fulde . Luk blæk flasker for at beskytte de resterende blæk , og gemme dem i et mørkt , køligt sted .
4 .
Sæt patroner tilbage i printeren , og tryk ned , indtil du hører et klik . Luk printeren låget og vent som printer hovedet nulstiller sig selv .
5 .
Udskriv en testside . Hvis nogen fejlmeddelelser vises på din printer eller computer sige " Ink lav , "klik " OK " eller " Ignorer ". Dette kan fortsætte , da chippen på patronen er stadig sende det budskab, den er tom . Printeren vil stadig arbejde på trods af meddelelser .


Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en stak mus på en bærbar 

Kommentarer

Code:
change