Hvordan opgraderer jeg en Portege 3505 hukommelse ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-16

Din Portege 3505 kan håndtere op til 1 GB random access memory . Hvis din bærbare computer blev leveret med mindre end dette beløb , kan du løbe ind i problemer med ydeevnen med enheden . En mangel på hukommelse får en computer til at være passive og ser ud til at sidde fast og er bagud dine handlinger . Den manglende hukommelse kan også føre til nedbrud . Den Portege 3505 tager SDRAM -moduler

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker


1
Gem alt dit arbejde og slukke den bærbare computer . . Afbryd alle kabler og ledninger fra enheden . Lad den bærbare computer sidde i et par minutter , så det har en chance for at køle af.
2 .
Flip den bærbare computer over og læg den på en flad overflade . Skub åbne batterirummet låsen i nederste venstre hjørne af den bærbare computer. Fjern batteriet .
3 .
Løsn skruen , der holder hukommelsen dækslet på den bærbare computer . Hukommelsen rum er beliggende i centrum af bagsiden af den bærbare computer . Fjern dækslet.
4 .
Spred de to klip , en på hver side af hukommelsesmodulet , væk fra kanten . Skub hukommelsesmodulet ud af den bærbare computer.
5 .
Tag den nye hukommelsesmodul ud af pakken uden at røre metal kant . Match indhakket på hukommelsesmodulet med knappen i stikket .
6 .
Skub modulet i en vinkel og tryk ned på det , så det ligger fladt i rummet . Det skal falde på plads.
7 .
Sæt dækslet tilbage på rummet . Spænd skruen . Sæt batteriet tilbage i den bærbare computer og derefter vende tilbage over . Tilslut alle kabler og ledninger , og tænd for computeren .


Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer en IP-printer 

Kommentarer

Code:
change