Hvordan scanner jeg et dokument til at tilføje til email ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-23

Scanning af et dokument til din computer kræver brug af en scanner . Efter scanning af dokumentet , bliver det gemt på din computers harddisk som en billedfil . Dette billede fil kan derefter overføres til en række forskellige programmer . Det kan også blive sendt til forskellige mennesker via e-mail ved at tilføje det som en vedhæftet fil i en besked, du sender . Enhver e-mail service kan sende en vedhæftet fil sammen med dit budskab. Processen er så simpelt som at logge ind på din e-mail -konto

Scanning af dokument


1 .
Placer dokumentet med den side , du ønsker at scanne over glasset . Sørg for , at hjørner af dokumentet er afstemt med et af hjørnerne af scanneren .
2 .
Luk låget til scanneren , og tryk på " Scan " knappen . Når scanningen er færdig , et eksempel på det scannede billede vises på din computer . Kontroller billedet, og foretage de nødvendige ændringer .
3 .
Gem den scannede fil til en placering på din computer . Du kan vælge , hvad filtypenavn , du ønsker at dokumentet gemmes som ved at klikke på drop -down menuen ved siden af " Gem som type " i gem -vinduet .

Tilslutning til en e-mail


1 .
Åbn dig web browser og navigere til din indbakke .
2 .
Oprette en ny e-mail . Placer e-mail -adressen på den person, du ønsker at sende dokumentet til i feltet "Til "-linjen . Husk at tilføje et emne .
3 .
Klik på knappen , der giver dig mulighed for at vedhæfte et dokument til meddelelsen. Dette er normalt en papirclips ikon , eller undertiden blot en knap , der hedder " Vedhæft ".
4 .
Klik på " Gennemse "knappen og naviger til den placering på din computer, hvor du gemte fil .
5 .
Klik på filen for at fremhæve den og derefter klikke på " Åbn " -knappen. Når du se, at din tilknytning er indlæst på din besked , kan du tilføje noget tekst i beskeden del af e-mail og klik på " Send " knappen .


Previous:nothing Next:Asrock : Sådan opdaterer bios 

Kommentarer

Code:
change