Hvordan scanner jeg og forstørre et billede på en HP 4140 printer ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-24

HP F4140 er en alt- i -¨¦n deskjet printer fra Hewlett-Packard . Den scanner , kopierer og udskriver i både sort /hvid og farve . Med sin indbyggede LCD -skærm , det giver også mulighed for forskellige muligheder , herunder forstørre billeder til udskrivning flere detaljer . Scanning , udvidelse og udskriver et billede , bør tage omkring fem minutter
1
Tænd printeren . Check LCD -skærmen på forsiden for nogen meddelelser , og tryk derefter på den grønne " OK " knappen for at skifte gennem dem .
2 .
Check papirbakken for at sikre, at der er papir i den . Hvis du udskriver et fotografi , skal du sørge for foto papir for de bedste resultater .
3 .
Åbn det øverste låg for at afdække den kopimaskinen bakken , derefter indstille det billede , du vil udskrive på bakken . Center det baseret på mærkerne på linealen til venstre . For en 8,5 med 11 tomme ark papir , skal du det ene hjørne hele vejen i øverste venstre hjørne. For en mindre foto , centrer den mellem de forskellige foto størrelse markeringer .
4 .
Luk kopimaskinen låget og trykke på " Scan " knappen . Hvis du trykker " Kopier " vil du ikke få en chance for at forstørre eller foretage ændringer. Vent , til lampen til at flytte fra venstre til højre under kopimaskinen bakken , så se på LCD-skærmen for dine muligheder . Tryk på knappen til højre for teksten , der siger " stort ". Brug derefter op og ned pilene til at vælge et niveau for udvidelsen. Når det ser ud, som du ønsker det , skal du klikke på "Start " og vent til printeren for at afslutte udskrivningen billedet .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg justere lysstyrken i en hp pavilion zt1170 laptop ? 

Kommentarer

Code:
change