Hvordan starter jeg en macbook i Windows ?

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-22

Hvis du installerer en kopi af Microsoft Windows på en MacBook vha. Boot Camp assistenten inkluderet med Intel-baserede Mac- computere , har du mulighed for at starte computeren op i Windows . Når du starter op en MacBook i Windows , den opfører sig som en Windows -baseret pc , indtil du genstarter den i Mac OS X. Du har to muligheder for at starte en MacBook i Windows

Du skal bruge:
lille Phillips skruetrækker.
Lille skruetrækker .
Ekstern skærm .


1 .
Gå til "Apple " -menuen og vælg " Systemindstillinger " for at ændre start-up disk computeren automatisk bruger til at starte . I " System "kategori , klik på " Start-up disk ". Klik på låsen ikonet, og indtast en administrator navn og kodeord .
2 .
Klik på Windows -partitionen , og tryk på " Genstart ". Computeren genstarter i Windows , og vil automatisk genstart i Windows , indtil du ændrer start -up- disk præferencer igen .
3 .
Gå til "Apple " -menuen og vælge " Genstart "for at vælge start-up disk for en enkelt session . Bekræfte, at du vil genstarte og hold " Option "-tasten på MacBook , som det genstartes. En menu vises med de tilgængelige opstart diske . Vælg den Windows- partition , og MacBook støvler i Windows .


Previous:nothing Next:Sådan opdaterer bios phoenix teknologier 

Kommentarer

Code:
change