Hvordan udskriver jeg konvolutter med en HP Deskjet f4200 ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-14

Udskrivning af kuverter på en computers printer kan være en reel tidsbesparer når du har mestret hvordan indtaste adresser og indlæse konvolutter korrekt . Det kan dog være ganske frustrerende og ikke omkostningseffektive, hvis konvolutterne er indlæst forkert . Mange HP printere har et diagram indgraveret i papirbakken viser den korrekte placering af kuverter . Mastering the skridt til korrekt ilægning af konvolutter i HP 4200 Series -printere er godt inden for mulighederne i selv de mest teknologi-modstander person

Du skal bruge:
tekstbehandlingsprogrammer .
Konvolutter .


1 .
Forbered navn og adresse information i et tekstbehandlingsdokument , og vælg " print konvolutter " udskriftsindstillingen . Placeringen af " udskrive konvolutter " valgmulighed vil variere afhængigt af software. I Microsoft Word , et nyt dokument åbent , skal du klikke på " Forsendelser "-fanen øverst og derefter " Konvolutter " for at indtaste leverings-og afsenderadresser .
2 .
Fjern alt papir fra input bakken. Ilæg konvolutter i papirbakken ved at sætte flaps til venstre og den side , der skal udskrives på levet op .
3 .
Skub kuverter i retning af printeren rullerne , indtil de stopper .
4 .
Skub papiret bredden tilpasning til de kuverter og Vælg " Udskriv " valgmulighed .
5 .
Retur til tekstbehandlingsdokument at indtaste et andet navn og adresse , hvis nødvendigt .


Previous:nothing Next:Hvordan erstatter jeg en kanon I560 printhovedet ? 

Kommentarer

Code:
change