Sådan foretages fejlfinding en Linksys wusb600n

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-17

Cisco-Linksys WUSB600N er en USB Wireless- N netværkskort , der kan bruges i Windows XP , Windows Vista eller Windows 7 . Adapteren er i stand til at operere inden for 2,4 GHz eller 5 GHz radio -båndet , som hjælper brugerne at oprette forbindelse til netværk lettere i tæt trafikerede områder . Hvis du har problemer med din WUSB600N , er der procedurer , der er anbefalet af Linksys for at hjælpe dig tilbage online så hurtigt som muligt
1 .
Kontroller , at USB- adapteren er sat helt ind i computerens USB- port . Fjern adapteren fra havnen og derefter erstatte det at sikre, at det sidder rigtigt .
2 .
Konfigurer adapteren , så det er forbundet til det samme trådløse netværk som andre maskiner, som du forsøger at oprette forbindelse. Sørg for, at sikkerhedsindstillingerne i Infrastruktur konfiguration er de samme for computeren ved hjælp af WUSB600N og andre maskiner .
3 .
Skift den afstand, som du forsøger at oprette forbindelse til det trådløse netværk hvis du får en meget svagt signal eller ikke modtager et signal fra routeren . Husk, at trådløse forbindelser kan blive påvirket af lange afstande , fysiske forhindringer som spejle og frysere og indblanding fra andre elektronik .
4 .
Update eller geninstallere WUSB600N driverne , hvis du har problemer med at konfigurere eller oprettelsen af enheden . Afinstallere den gamle drivere ved at klikke på " Start "og derefter " Alle programmer ". Peg på " Linksys Wireless Adapter "og klik " Fjern ". Download den nyeste drivere fra adapteren support side ( se Resources ) og installere dem i henhold til instruktionerne på skærmen .
5 .
Besøg Cisco-Linksys support site ( se Resources ) og søg efter det problem, du oplever , hvis det er en mindre fælles problem . Klik på " Guide Mig "-knappen og indtaste nogle oplysninger om det problem, du oplever . Tillad hjemmesiden for at foreslå yderligere hjælp på dit problem eller kontakte en Linksys fabrik supportmedarbejder via telefon eller e-mail .

gode råd og advarsler


  • Registrer dit produkt , når du køber det at sikre , at du er i stand til at modtage fabrikken støtte , hvis du ikke kan fejlfinde din adapter på egen hånd.


  • Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg genopfylde en PIXMA iP3600 ?     

    Kommentarer

    Code:
    change