bruger til kopipapir

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-11

Ifølge Conservatree. com , det tager 24 træer , i gennemsnit 40 meter i længden og seks til otte inches i diameter , til at producere et ton af kopipapir . Kontorer , skoler og private hjem rutinemæssigt bruger kopipapir for ethvert antal projekter , men genbrug er det måske mere vigtigt i betragtning af betydelige ressourcer der er nødvendige for at skabe den.

Office

Reduce. org giver tips til at reducere og genbruge papir rundt på kontoret . På hjemmesiden anbefaler at bruge begge sider af papiret . Brug fortrykt papir , der ellers ville blive slettet for inter-kontor noter . Opret en notesblok til dit skrivebord ved at skære papiret i små note-stykker på størrelse . Brug bagsiden sider trykt kopi papir på faxmaskinen , da maskinen kun udskrives på den ene side . Sted er let at forstå forklaringer over kopimaskinen til, hvordan belastningen særlige papir for at reducere spild .

Skole

Den hjemmesider Enchanted Læring og Uddannelse World har en bred vifte af børns håndværk ideer ved hjælp af kopipapir . Overvej at bruge papir, der har meget lidt udskrivning eller udskrivning på kun den ene side . Uddannelse World funktioner håndværk fremstillet af papir , der netop har en blank side . Brug en " Vi Genbrug " stempel på projekter hvor børnene lærer om betydningen af genbrug og genanvendelse . De vil være stolte over , at de er at hjælpe miljøet .

Hjem

Før kastede at udskriften i skraldespanden , så husk bagsiden er helt blank . Det kan bruges på mange måder . Skær den i halve på langs for indkøbslister . Skæres i fjerdedele for brevpapir til brug på dit skrivebord eller i nærheden af døren . Børn elsker at tegne og farve . Lad dem skabe noget fantasifulde på bagsiden . Det er fantastisk til hjemmearbejde ridser papir og børn håndværk , så godt.


Previous:nothing Next:Hvordan ændrer jeg skærmhukommelse på en hp G60 ? 

Kommentarer

Code:
change