en beskrivelse af hukommelseschips

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-27

Hukommelse er en vital del af moderne computere . Når en computer ejeren kan genkende en hukommelseschip , også kendt som et hukommelsesmodul , kan han være i stand til at tilføje eller erstatte hukommelseschip til at øge sin computers ydeevne

Identifikation

En hukommelseschip er et stykke hardware inde i en computer , der består af millioner af kondensatorer og transistorer . Mange hukommelseschips i moderne computere er grøn ( dog sort er også almindelig ) og rektangulære , med snesevis af metal kontaktpunkter langs en kant af chippen . De punkter , der er kendt som stifter , i forbindelse med computeren i hukommelsesporten .

Funktion

hukommelseschips er ansvarlige for at holde data på en computer, programmer kan bruge til at fungere ordentligt. Hukommelseschips udgør en computers primære hukommelse eller random access memory . Computeren skriver data til hukommelseschip og læser det som nødvendigt .

Overvejelser

Hver fysisk hukommelseschip indeholder en vis mængde plads , målt i ( mega eller Giga ) byte . En computer kan indeholde mere end én hukommelse chip i sin hukommelse bank , hvilket resulterer i den samlede mængde af RAM , som computeren kan bruge .

Advarsel

Der er flere forskellige typer af memory chips . Double Data Rate hukommelse var populær i en længere tid i begyndelsen af 2000'erne , mens DDR2 og DDR3 -hukommelse chips er nu mere almindelige . Hver chip indeholder en nøgle hak langs den nederste kant , som flugter med memory slot . Disse chips er ikke bagudkompatibel , og tvinger en chip i den fejlagtige hukommelsespladsen kan beskadige computeren og hukommelse .


Previous:nothing Next:Hvordan laver jeg en video-dvd fra en Panasonic SDR - H60 videokamera ? 

Kommentarer

Code:
change