er det muligt at reparere en bærbar computer med en brækket skærm ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-23

Broken bærbare computere skærme kan være skræmmende . Et utilsigtet fald og din virksomhed optegnelser , skolearbejde og fotoalbum bare forvandlet til et dyrt brevpresser . Heldigvis bærbare skærme er billigere at erstatte end en hel bærbar computer , og du kan installere dem selv . Det første skridt er at løse problemet , og sørg for at det er ikke bare en løs kabel . Hvis skærmen er selve brudt alt hvad du skal gøre er at bestille en ny og installere det . Du vil være oppe og køre på ingen tid

Du skal bruge:
lille Phillips skruetrækker.
Lille skruetrækker .
Ekstern skærm .


1 .
Sæt din bærbare pc til en ekstern skærm at se, om skaden er begrænset til skærmen . Gør dette ved at tilslutte en kompatibel skærm i den bærbare computers VGA -port og dreje den bærbare computer på . Hvis den bærbare computer belastninger normalt er, end skærmen problemet . Hvis der ikke sker noget , eller du får de samme resultater , så skaden kan omfatte harddisken eller bundkortet , og du bliver nødt til at søge hjælp fra en computer professionel .
to .
Fjern frontdækslet fra din bærbare . Ringen er den dækning , der gør op omkredsen af den bærbare computer skærmen . Det vil blive holdt på plads af flere små skruer . Åbn den bærbare computer hele vejen og fjern forsigtigt skruerne og placere dem et sikkert sted . Forsigtigt fjerne ringen .
3 .
Lay et stykke ren klud over tastaturet . Forsigtigt vippe skærmen frem og lægge det på klud. Frakobl videokabel, som ligner en flad bånd , og strømkablet , der vil være i bunden af skærmen . Skærmen skal være helt fri nu .
4 .
Køb en udskiftning skærm . Kontroller reservedelsnummer på bagsiden af din skærm og kontakte en leverandør . Du kan enten købe fra det firma, der har lavet din computer , eller du kan købe det, der kaldes en OEM del . OEM står for Original Equipment Manufacture . Mange computer dele er lavet i de samme tre fabrikker i Asien . Generelt OEM dele er tilgængelige på en betydelig rabat .
5 .
Installer den nye skærm . Indstil klud over tastaturet og læg den nye skærm med forsiden nedad på det . Sæt videokablet og elkabler i. forsigtigt vippe den nye skærm på plads . Monter ringen og fastgør det med skruerne . Sæt den bærbare 's batteri og stik i opladeren . Tænd for din computer .

gode råd og advarsler


 • Hvis der er en svag billede eller din skærm flimrer og stopper arbejde efter en smule, kan problemet være strøm inverter . Købe en erstatning inverter , hvis du mener, at dette er problemet .
 • Tag din bærbare oplader og batteri , inden du åbner den bærbare computer.
 • aflade evt statisk elektricitet , du har akkumuleret ved at røre en jordet overflade , før du åbner computeren .
 • Mac- brugere bør søge professionel hjælp , fordi deres computere ikke er beregnet til at blive vedligeholdt af brugerne .


 • Previous:nothing Next:Hvordan fjerner jeg harddisken på gateway -serien 0039180051 ?   

  Kommentarer

  Code:
  change