filmscanner vs flatbed scanner

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-18

Selv om detaljerne i filmen og flatbed scannere skærer i nogle henseender , på andre måder er de to meget forskellige stykker hardware . Før du køber , overveje , hvilken type billede du vil oprette med scanneren , og om kvalitet og pris er faktorer

Formål

Hvis du ønsker at lave skarpe , høj kvalitet fotografier fra dit eget negativer , en film scanner er et bedre valg . En flatbed giver dig mulighed for at scanne andre medier , såsom udklip fra blade , bogillustrationer , og gamle fotos . Flatbeds kan også tjene som kopimaskiner , eller direkte oprette pdf-filer.

Alsidighed

En film scanner kun tillader dig at scanne film og måske dias . En flatbed scanner kommer ofte med mulighed for en adapter bakke , der giver dig mulighed for at scanne negativer og dias samt uigennemsigtige materialer og tre-dimensionelle elementer .

Kvalitet

Flatbed scannere ofte visuelle kvalitet ringere end en film scanner . Film scannere er i stand til skarpere billeder og er ikke sårbare over for risikoen for ridser , der kan beskadige glasset sengen af en flatbed scanner .

Pris

Film scannere kan være ganske pebret , i tusindvis af dollars på grund af deres overlegne kvalitet . Flatbedscannere er meget billigere og undertiden endda inkluderet som en pakkeløsning med en ny computer .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg drive et Lanier fax lf125m ? 

Kommentarer

Code:
change