fordele og ulemper ved at bygge din egen computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-26

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker

Bygge din egen PC , i modsætning til at købe en premade en , kan være en lærerig oplevelse for alle, der ikke har gjort det før, og er nogle gange. værd at gøre det bare én gang for oplevelsen . Hvis du allerede ved hvordan man kan sætte en computer sammen , kan du overveje nogle af de andre fordele og ulemper ved at bygge din egen pc , før du træffer en beslutning

Fordel : . Tilpasning

Bygge din egen pc kan du bruge den nøjagtige komponenter, som du ønsker . Selv med computerproducenter , så du kan tilpasse din maskine , kan du vælge mellem et lille sæt af komponenter muligheder, og de næsten altid er nødt til at være fra nogle komponentproducenter , at de IT-firmaer har beskæftiger sig med . Det kan også tage lidt tid , før computerproducenter har adgang til nogle banebrydende komponenter , mens hvis du bygger dit eget system , kan du bruge enhver komponent, som du kan få dine hænder på . Købe den nøjagtige komponenter, som du ønsker, kan du også bestemme kvaliteten af alle komponenter i maskinen .

Fordel : Mulighed for opgradering

Når du opbygger din egen pc , ved du, at du kan opgradere hver enkelt komponent . Hvis du beslutter dig for , at computeren har brug for flere RAM eller en ny video -kort , du allerede kender alle de bundkort specifikationer og krav , så du kun behøver at købe den rigtige opgradering og sætte det i. Med en præsamlede computer , kan det undertiden være vanskeligt at vide præcis, hvilken slags kort og RAM computeren har brug for. Nogle producenter bruger også proprietære dele , hvilket betyder at du er nødt til at købe din komponent opgraderinger gennem dem , generelt i en præmiesum . Hvis du bygger din pc fra bunden , du ved, det vil aldrig blive et problem

Ulempe : . Garanti

Manglen på en samlet system garanti er en af de største ulemper at opbygge din egen PC . Mens de enkelte komponenter kan komme med en garanti , hvis den ene bestanddel frites andet, kan du nødt til at kæmpe for at få den anden udskiftes. Præsamlede pc'er har generelt en garanti , der dækker hele systemet som en helhed . Pc-producenter , eller detailforretninger , der sælger de systemer , har generelt robust kundeservice afdelinger og har et sæt system til at håndtere kundeklager hurtigt , mens hver komponent fabrikant kan tilbyde et andet niveau af service .

Ulempe : tid og kræfter

Hvis du køber en premade system , kan du tage den med hjem og få det op at køre inden for få minutter . Selv hvis du har for at bestille et system online , når det bliver sendt til dig , alt hvad du skal gøre er at sætte den i. Når du opbygger et system , du næsten altid nødt til at bestille de dele og få dem sendt til dig , så du kan ikke engang begynde at bygge , indtil de dele skibet til dig . Selv om der er noget alt for teknisk at sætte en computer sammen , så længe du ved, hvor alle brikkerne passer sammen , kan det stadig tage flere timer , som du er nødt til at finde , hvor alle skruer vil gå til at passe til forskellige dele sammen .

fordele og ulemper : Pris

Pris kan være en fordel eller en ulempe , afhængigt af den type , du ønsker at opbygge . Hvis du ønsker at sammensætte en bare -bone grundlæggende system, kan du være bedre stillet bare købe en low-end en . Producenter får så gode tilbud på de komponenter og software , at de kan skabe en low-end maskine for mindre , end du kan , medmindre du får nogle rigtig gode tilbud eller bruge nogle brugte dele . Men , hvis du ønsker en cutting- edge system , vil det være lettere for dig at finde din egen priser på komponenter og undgå fabrikantens markup på high -end pc poster .


Previous:nothing Next:Sådan opdaterer msi systemkomponenter 

Kommentarer

Code:
change