hvad er funktionen af en trackball mus ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-14

Svarer til en traditionel computer musen, trackball mus er en input-enhed og funktioner på samme måde , bortset fra at mus med trackball stadig brevpapir og ikke færdes på operationsbordet overfladen . Den trackball mus opsætning har en lille solid bold og typisk to knapper placeret strategisk for at muliggøre en effektiv peger evne uden behov for store arm og håndled bevægelse . Når du bruger trackball , design fremmer en naturlig stilling for hånd . De to knapper er placeret , hvor brugeren vil hvile sine fingre .

personer med handicap

Den trackball mus er perfekt til computerbrugere med et handicap . Alsidigheden ved mus med trackball tillader dem med begrænset bevægelse et alternativ til den typiske off -the-shelf musen . Brugerne behøver ikke at skubbe musen rundt en musemåtte , de kun bruge deres fingre til at rulle bolden til at flytte musemarkøren

Gamers

Brug en trackball mus er begunstiget blandt nogle spillere , fordi det giver en øget præcision . og agility nødvendige for visse typer af videospil som first-person shooter ( FPS ) , raketdrevne granater ( RPG ) , og Real -time strategi ( RTS ) . Selv spillere kan blive afskrækket af den tid, det tager at finpudse de færdigheder nødvendige for at bruge disse enheder , kan de med held og dygtig kaster deres markør hurtigt hen over skærmen , ved at dreje trackball i en meget hurtigere bevægelse end der kan opnås med at bruge traditionelle mus .

programmerbare midler

En trackball mus er ganske alsidig og viser sig at være en opfindsom indgang værktøj , især når man kan programmere gentagne bevægelser , som dem der bruges i programmer til grafisk design og computer -aided design . Andre programmer , der bruger gentagne og strategiske manøvrer , der nyder godt af trackballs er relateret til militæret.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer sony pc fan 1-787-085-11 

Kommentarer

Code:
change