hvordan du bygger din egen Micro PC

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-26

Hvis du har plads problemer, men har brug for at køre en fuld drevet desktop maskine uden at ofre magt i en bærbar computer , kan du overveje at bygge en mikro -pc. Mens du bliver nødt til at gå på kompromis på nogle områder , mikro formfaktor giver dig mulighed for at bygge maskiner styrke svarende til fuld størrelse desktops i bytte for ofre en vis fleksibilitet i enheder som f. eks udvidelseskort , eller havne såsom USB eller firewire .

Du skal bruge:
Bundkort
. Hukommelse /RAM .
Processor.
Grafikkort .
Harddisk .
Tilhørende kabler .


1 .
Research de faciliteter, du ønsker i din computer . Hvis du gør en masse spil , matematiske eller scientific computing , vil du ønsker en kraftfuld processor , masser af RAM , og en blødning kant skærmkort . Hvis du primært bruger computeren til tekstbehandling og kontor-type opgaver , behøver du ikke den slags magt . Hvis du vil bruge det som en server eller som en DVR af en slags , vil harddiskplads være en prioritet .
2 .
Køb bundkortet , RAM og processor . Disse skal købes på samme tid at sikre, at du vil være i stand til at kilde kompatible dele . Du ønsker ikke at købe én slags processor kun for at se alle de bundkort med at stikket udfaset . Når shopping for lille formfaktor computer dele , vil du ønsker at sikre dit bundkort er i " micro ATX " form faktor .
3 .
Køb den krævede periferiudstyr . Disse vil næsten altid omfatte en sag og skærmkort . Sikre, at du kender målinger af din sag , inden de køber et skærmkort . Du absolut ikke ønsker at købe et skærmkort , der er større end din sag . Også sikre dig , hvordan strømforsyningen er orienteret i sagen . Det vil også have en effekt på grafikkort vil du være i stand til at købe .
4 .
Begynd at samle ved at skrue bundkortet fast på stivere i sagen . Sørg for, stivere er sikkert fastgjort . Hvis de ikke er , kan de korte ud bundkortet .
5 .
Sæt processoren i det stik på bundkortet . Tilsæt RAM . Sæt video -kortet i den relevante ekspansion slot.
6 .
Wire sagen lys og skifter til bundkortet . Du bliver nødt til at høre dit bundkort dokumentation og din sag dokumentation for at se, hvordan det gøres .
7 .
Sæt computeren til en monitor og magt . Tænder og sørg for at det " indlæg " eller giver den karakteristiske bip , at de fleste computere har ved opstart . Fjerne den fra magten og indsætte harddisken ind i det bur og skrue det i. Sæt det i bundkortet . Installere dit operativsystem valg .


Previous:nothing Next:hvordan du konfigurerer en ekstern harddisk 

Kommentarer

Code:
change