hvordan du fjerner harddisken fra en gateway

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-27

Harddiske er en af de mest almindeligt fjernet eller installeret komponenter i en computer . En af de vigtigste bidragyder til dette er , at harddiske der anvendes til masse- datalagring , som ofte registreres på en disk og fjernes af en remote backup . Fjernelsen af en intern harddisk fra en Gateway computer er en proces , der kan opnås med næsten alle tekniske ekspertise

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker
. Anti-statisk håndledsrem ( valgfrit ) .


1 .
Sluk og afbryd Gateway-computeren fra alle elektriske kilder .
2 .
Fjern computerens dækslet fra siden af computeren sagen . Dette kan kræve fjernelse af et eller flere fingerskruer fra bagsiden af computeren sag .
3 .
Brug anti-statisk armbånd for at beskytte computeren mod elektrisk udladning , eller tryk metallet computeren rammen før du arbejder inde i computeren for at fjerne eventuelt bebyggede statisk .
4 .
Find harddisken , der skal fjernes fra Gateway-computeren . Dette er på forsiden af computeren under det optiske drev bugter .
5 .
Fjern strøm og data kabler fra bagsiden af harddisken . Den modsatte ende af datakablet kan fjernes fra bundkortet , hvis det ikke er forbundet til andre harddiske .
6 .
Frigør harddisken fra dens bur ved at skubbe udløseren eller fjerne skruerne , og skub harddisken ud af sin bugt med en lille træk mod bagsiden af computeren sag .
7 .
Slut Gateway computerens sidepanel , og genoprette enhver afbrudt elektriske kilder .

gode råd og advarsler


 • Sikkerhedskopier alle vigtige data før du fjerner harddisken fra computeren .
 • Tør harddisken , hvis det er ikke bortskaffes på at beskytte dine personlige oplysninger.


 • Previous:nothing Next:hvordan man får en ny SATA Seagate harddisk for at arbejde med en gammel ide bundkort   

  Kommentarer

  Code:
  change