hvordan du indstiller den statiske ip på en HP 7410

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-05-31

Printere , der kan sættes op på et netværk , såsom HP OFFICEJET 7410 All -in-One , gør udskrivning fra flere computere let . Hvis du opretter en printer til automatisk at hente en netværksadresse , kan det forårsage nettet spørgsmål senere . Hvis strømmen går ud , er , at netværkets IP tabt, og DHCP tildeler en ny IP -adresse . Problemet er , at computere er på udkig efter den gamle IP , når de forsøger at udskrive . Opsætning af en statisk IP til printeren vil løse dette problem

Du skal bruge: .
Netværksindstillinger oplysninger .
IP-adresse .


1 .
Tryk på " Setup " knappen på forsiden af HP OFFICEJET 7410 . Vælg indstillingen " 8 " og derefter option "3 " . Dette vil bringe dig til " Network Settings "menu .
2 .
Tryk på " 2 " for at åbne IP-indstillingerne for printeren. Tryk på " 1 " for at indtaste den statiske IP- adresse til printeren . Tryk på " OK " for at gemme adressen . Tryk på " 2 " for at kontrollere subnet masken er korrekt . Hvis ikke , . indtaste den korrekte undernetmaske Tryk på " OK " for at gemme . Tryk på " 3 " for at bekræfte standardgateway for maskinen . Hvis det er nødvendigt korrigeres , skrive i den relevante standard gateway adresse . Tryk på " OK " for at gemme .
3 .
Tilbage ud til hovedskærmen . Tryk på " 8 " og tryk derefter på "1 "for at se netværksindstillinger . Tryk på " 1 " igen for at udskrive en netværkskonfigurationsside . Bekræfte den korrekte netværksindstillinger er opført på denne side for at sikre den statiske IP var indstillet korrekt .

gode råd og advarsler


  • Brug en statisk IP , der falder uden for DHCP område for at sikre, at der ikke er en IP konflikt i fremtiden .


  • Previous:nothing Next:hvordan du opretter en CAT5 kabel     

    Kommentarer

    Code:
    change