hvordan du installerer en harddisk i en HP computer

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-20

Udskiftning af en harddisk installeret i din HP computer er uundgåelig , da det kan blive beskadiget over tid . Hardwareenheder er skrøbelige , især harddisk , der kan blive beskadiget med en enkelt dråbe . Dette gør det nødvendigt at installere en ny harddisk til din HP computer . Bemærk, at der er to typer af harddisk : IDE og SATA . Begge kræver forskellige trin til installation

Du skal bruge: .
Philips skruetrækker

SATA harddisk installation


1
Sluk . computeren og fjerne alle kabler og eksterne enheder , der er knyttet til computeren . Fjern skruerne på bagsiden af computeren . Glide væk sidepanelet til at fjerne .
2 .
Find " SATA slot " på dit bundkort . Læs etiketterne på bundkortet til at lede efter slot , som skulle læses " SATA1 "eller " SATA2 . " Brug SATA interface stik , der følger med din harddisk i forbindelse fra SATA stikket på bundkortet ind i stikket porten på bagsiden af harddisken . Også vedhæfte strømkablerne fra strømforsyningen til strømstikket porten på harddisken .
3 .
Brug en stjerneskruetrækker til at sikre køre ind i "drive bur . " Stram ikke skruerne for meget , da dette kan beskadige harddisken . Luk computerens kabinet.

IDE -harddisk Installation


1 .
Tag ledninger og kabler er sluttet til computeren . Sørg for at computeren er slukket , mens du gør dette . Åbn computerens kabinet.
2 .
Læs etiketterne på bundkortet til at finde den " IDE port ", som læses " IDE1 "eller " IDE2 . " Tilslut IDE -kablet ( en tynd , flad kabel med to stik ) fra IDE -port af bundkortet i harddisken . Hvis der kun er ¨¦n harddisk i din HP computer , bruge de sidste stik ( ved slutningen af IDE -kablet ) for at gøre det " master " harddisk . Hvis der er to harddiske , skal du tilslutte den første stik på kablet i den første harddisk , og det andet stik i den anden harddisk . Også tilslutte strømkablet fra strømforsyningen til strømstikket af harddisken .
3 .
Fastgør skruerne for at fastgøre harddisken til " drive bur. " Luk computerens kabinet, og sætte kabler og enheder, du har fjernet tidligere .

gode råd og advarsler


 • Harddiske er meget følsomme , hvilket er hvorfor det er vigtigt , at du bærer en håndledsrem , når du installerer en harddisk for at forhindre den i at bliver beskadiget .
 • Skil aldrig drevet især hvis du lige har købt det , da dette vil gøre garantien ugyldig .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde en iso , der er større end 2 gb i nero   

  Kommentarer

  Code:
  change