hvordan du installerer en socket 478 cpu fan

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-31

CPU'er er installeret i CPU soklen på bundkortet . Stikket type, dit bundkort bruger bestemmer processorer, du er i stand til at installere på netop bundkortet . Stikket 478 er en ældre socket type , der anvendes af Intels Pentium 4 og Celeron processorer . Kølesystemet bruges til denne CPU type består af en heatsink og blæser det er ikke svært at installere eller udskifte

Du skal bruge: .
varmeafleder
Termisk sammensatte .
Stjerneskruetrækker .
Flad skruetrækker .


1 .
Sluk computeren og fjern strømkablet . Tag låget af din computer sag . Nogle computer tilfælde ikke har fastgørelsesskruer og du kan nemt glider hele dækning eller den ene side. Andre tilfælde kan kræve, at du skrue skruerne på bagsiden af computeren sagen glide dækslet .
to .
Find fan på toppen af soklen 478 CPU . Det skal fastgøres på toppen af aluminium heatsink .
3 .
Tag fan 's strømkablet fra bundkortet og gøre et notat af ventilatorens strømtilslutning placering . Du skal bruge denne forbindelse , når du installerer den nye ventilator og heatsink samling .
4 .
Skub den hvide plastik håndtag på blæseren op , ved hjælp af fingrene eller flad skruetrækker .
5 .
Find opbevaring mekanisme kroge . Disse kroge omgiver CPU soklen , og hold den heatsink på plads på toppen af CPU . Indsæt flad skruetrækker ind i den lille slot på hjørner af heatsink og tryk det ned , indtil det kommer mellem kølepladen 's klippet ramme låsen . Start med at dreje skruetrækkeren mod heatsink forsamling for at frigøre låsen fra krogen . Gentag dette i hvert hjørne af kølepladen .
6 .
Sno heatsink langsomt at bryde enhver forseglingen , at det termiske pasta kan have mellem CPU og heatsink . Sæt den originale heatsink forsamling til den ene side .
7 .
Påfør termisk pasta , hvis det er nødvendigt , på toppen af CPU . Kølepladen kan komme med en termisk stof , der allerede anvendes til bunden af forsamlingen . Fjern plastfolie dækker allerede anvendes sammensatte hvis dette er tilfældet .
8 .
Find klemmerne på hver hjørne af soklen og bringe heatsink og blæser 's låse til klip . Tryk kølepladen oven på CPU for at sikre den termiske forbindelse er rørende både heatsink og CPU .
9 .
Tryk på hjørnerne af kølepladen til låsen den i at fastholde samling på bundkortet . Skub klip håndtag ned én efter én på hver side af heatsink . Sæt blæseren 's strømkabel i bundkortet stikket du noterede tidligere . Henlægge sagen , og stik i computeren .

gode råd og advarsler


  • Brug en anti-statisk håndledsstrop i høj grad at mindske risikoen for at forårsage skade på din CPU , bundkort eller dig selv , mens du arbejder inde i computeren . Du skal blot klip gjorden til et absolut metal del af kabinettet og sæt armbåndet side over håndleddet .


  • Previous:nothing Next:hvordan man partitionerer flere harddiske     

    Kommentarer

    Code:
    change