hvordan du installerer ram i en eMachine T1100

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-24

En enkel måde at forbedre ydeevnen af en computer er at øge mængden af RAM , almindeligvis kaldet hukommelse . Mange computerbrugere sandsynligvis vil finde hukommelse opgraderingen let at lære og fuldstændige. Den T1100 understøtter op til 256 megabyte hukommelse i alt ved hjælp af enten en eller begge RAM forbindelse slots

Du skal bruge: .
Ny kompatibel RAM- modul ( r )


1 <. br >
Luk computeren ned, og tag netledningen . Det er vigtigt at trække stikket ud for at forhindre yderligere elektrisk strøm i løbet af hukommelse opgraderingen . Gøre alle de følgende trin på en hård overflade bord og på et ikke-gulvtæppe overflade for at undgå friktion . Friktion kan forårsage elektrisk stød , der kan skade den RAM eller andre komponenter.
2 .
Skru de to tilfælde dække fingerskruer på bagsiden af computeren , og skub computerens sidedækslet bagud af computeren for at fjerne dækslet .
3 .
Rør en metalgenstand for at aflade evt statisk elektricitet , før du rører ved elementer .
4 .
Find de to RAM- forbindelsen slots mod nederst til højre på bundkortet .
5 .
Fjern alle RAM , hvis du erstatter eksisterende hukommelse , ved at trække i fangsterne udad , indtil RAM- modul er frigivet , og derefter trække modulet væk fra forbindelsen slot . Rør ikke nogen anden bundkort komponenter .
6 .
Tilføj hver ny RAM- modul ved omhyggeligt at skubbe modul i det åbne RAM forbindelsen slot , indtil det klikker på plads . Vær sikker på at line op hakket i modulet med hakket i RAM forbindelse slot .
7 .
Sæt sidedækslet ved at skubbe den tilbage på plads og skrue i de to tilfælde dække fingerskruer .


Previous:nothing Next:Hvordan scanner jeg og forstørre et billede på en HP 4140 printer ? 

Kommentarer

Code:
change