hvordan du opgraderer hukommelsen i linux

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-11

Opgradering en Linux-computer hukommelse er gjort nøjagtig samme måde som opgradering enhver anden computers hukommelse-ved at installere mere RAM . RAM eller Random Access Memory , er en form for kortsigtet , high-speed hukommelse computeren bruger til at lagre data for programmer, du kører . Jo mere RAM du har , jo mindre tid din computer bruger færger data mellem harddisken og RAM . Installation af RAM er en forholdsvis enkel proces , hvis du er villig til at åbne din computer og rode med dens indvolde

Du skal bruge: .
RAM .


1 .
Sluk computeren og tag dens magt kabel .
2 .
Åbn din computers kabinet , men don ' t røre nogen dele endnu .
3 .
Ground selv at undgå at beskadige computerens komponenter med statisk elektricitet . Du kan jordforbinde dig selv ved at røre en metalgenstand med jordforbindelse , som skruen holder faceplace af en stikkontakt .
4 .
Find hvor dine RAM er installeret . En stang RAM er en lang , flad kredsløb med små , sorte rektangler indlejret i det .
5 .
Fjern gamle pinde af RAM fra deres slots at frigøre tilstrækkelig tom slots til din nye RAM . Tryk ned på klip på hver side af en stang RAM at frigøre den fra sin sokkel , og træk derefter opad for at fjerne det . Hvis det synes stukket , rock det forsigtigt frem og tilbage . Hvis du har nok gratis slots uden at fjerne nogen af de gamle RAM , springe dette trin .
6 .
Sæt den flade , udvidede kanten af den nye stick RAM i stikket . Sticks RAM har hak langs kontakt kant, der kun passer ind i stikkontakten på ¨¦n måde . Tving ikke RAM på plads , eller du kan beskadige stikket .
7 .
Tryk ned på den øverste kant af stokken af RAM , indtil klippene på begge sider af soklen snap på plads . Din hukommelse opgraderingen er nu installeret .
8 .
Sæt computerens kabinet , skal du sætte computeren tilbage i og tænde den. Computeren registrerer automatisk den nye RAM i sin boot-up proces .

gode råd og advarsler


  • Der er mange typer af RAM til rådighed, og bundkort er konstrueret til at acceptere kun én type RAM . Sørg for at købe den rigtige type RAM til din computer . Tjek afsnittet Ressourcer om hjælp indkredset, hvilken type RAM du har brug for .


  • Previous:nothing Next:hvordan man beregner fysisk hukommelse     

    Kommentarer

    Code:
    change