hvordan man kan adskille en VGN - fs970p

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-23

Hvis du er på alle interesseret i computere , så ved du , at demontering dem til at lave din egen opgraderinger eller reparationer er en del af det sjove. Desværre kan Sony Vaio bærbare computere være en smule skræmmende at adskille ved første øjekast . Det burde ikke holde dig fra at forsøge dog . Denne guide giver dig et metodisk ramme for demontering din Vaio VGN-FS970P laptop . Det bør arbejde for en Vaio i VGN-FS -serien så godt. Få fat i nogle skruetrækkere og din elektrostatisk håndled band og komme i gang

Du skal bruge: .
Phillips-og flat-head skruetrækkere .
Antistatisk poser .
Elektrostatiske håndled band .


en .
Tag netledningen og alle andre enheder , du måtte have tilknyttet din bærbare computer . Læg dit Vaio med forsiden nedad på et bord , med fronten mod dig . Find batteriet langs bagkant af den bærbare computer . Skub låsemekanismen kontakten på venstre side af batteriet til den ulåste position . Skub udløserknappen kontakten på højre side af batteriet til venstre og hold den der . Mens du stadig holder frigive kontakten løfte batteriet ud af batteribåsen og sæt den til side .
2 .
Fjern dækslet , placeret i front af den bærbare computer , bare en smule til venstre for midten af den bærbare computer . Fjern den enkelt skrue holder døren på plads og skub døren mod dig for at fjerne det . Brug dine fingre til at sprede låsning låsene i siderne af memory stick fra hinanden og skub stikke ud af stikkontakten .
3 .
Find harddisken dækker i front , højre hjørne af den bærbare computer . Fjern den enkelt skrue holder døren på plads , og skub det mod dig for at fjerne det . Fjern de fire skruer, der holder harddisken på plads . Harddisken er beskyttet af en bøjle og sort låg, der er knyttet sammen som en enhed . Skub hele enheden til højre for at frigøre den fra bundkortet , og løft den ud af harddiskpladsen .
4 .
Fjern tastaturet skruer fra bunden af den bærbare computer . Der er tre skruer alt to af dem er placeret i batterirummet . Den tredje er placeret til venstre og lige under mærkaten med serienummeret på det . Vend din bærbare computer igen og åbne skærmpanelet så vidt som det vil gå. Løft og fjern tastaturet dækker langs toppen af tastaturet . Fjern de fire skruer øverst på tastaturet at holde den på plads . Løft tastaturet op og fjern tastaturet kablet fra bundkortet . Indstil tastaturet til side .
5 .
Tag kablet der løber fra skærmpanelet til bundkortet . Luk din bærbare computer og vend det , så det er nedad , med fronten mod dig . Fjern de to skruer i ryggen hjørner . Flip den bærbare computer tilbage over og åbne det op . Fjern de to skruer, der holder skærmen hængslerne på plads . Skub displayet lige op for at fjerne det .
6 .
Læg den bærbare ansigtet ned med front mod dig igen . Langs bagkanten af den bærbare computer er en termisk stikkontakt dække , lige ved siden af batteribåsen . Forsigtigt lirke låget af. Fjern de 13 resterende skruer i bunden af den bærbare computer . Adskil forsigtigt de to halvdele af den bærbare computer , og træk bunddækslet væk fra topdækslet . Indstil bunddækslet side .
7 .
Find det optiske drev på højre side af topdækslet . Fjern de tre skruer, der holder den på plads og skub drevet til højre for at fjerne det .
8 .
Find køleanlæg i øverste venstre hjørne af bundkortet . Afbryd kablet fra bundkortet . Fjern den enkelt skrue holder køleenheden på plads , og løft den lige op for at fjerne det , afslører CPU .
9 .
Brug en skruetrækker til at dreje låseskruen over CPU counter-uret, indtil den klikker på plads. Grib den CPU i kanterne og løft den lige op for at fjerne det .
10 .
Tag VGA termiske forsamling , som ligger ved siden af CPU ved at fjerne de fire skruer, der holder den på plads og løfte det lige op .
11 .

Find det trådløse kort på forsiden af bundkortet . Frakoble trådløse antennekabler. Fjern skruen, der holder af antennekabler på plads og fjerne dem . Spred låsene på siderne af det trådløse kort og skub den ud af stikkontakten .
12 .
Frakobl alle resterende kabler fra bundkortet , herunder touch pad og højttaler kabler. Fjern enkelt skrue nær toppen af bundkortet slutte den til topdækslet . Løft forsigtigt systemkortet op ved kanten for at fjerne det .

gode råd og advarsler


 • Hold rigelige noter om den demontere proceduren , så du kan huske , hvor alle de skruer og kabler gå , når du er genmontering din Vaio .
 • Placer din memory stick , harddisk og CPU i antistatiske poser , indtil du er klar til at geninstallere dem .
 • altid bære en elektrostatisk håndled band at holde dig jordet og forhindre statisk elektricitet fra beskadige din computer.


 • Previous:nothing Next:er det muligt at reparere en bærbar computer med en brækket skærm ?   

  Kommentarer

  Code:
  change