hvordan man kan genkende en dårlig ekstern harddisk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-25

Eksterne harddiske lagre data ikke anderledes end interne harddiske , så det er vigtigt, at de fungerer korrekt . Hvis en ekstern drev funktionsfejl , kan data blive korrupt og ubrugelig . Windows-operativsystemet er bosat, og afhænger af interne harddiske , og den indeholder værktøjer til at vurdere de sundhedsmæssige af drevet og løse problemer . Disse værktøjer er også gældende for eksterne harddiske
1 .
Klik på Windows kuglen logoet nederst på skrivebordet for at vise " Start " -menuen. Klik på " Computer "link for at åbne et vindue , der viser førerens breve , som " C " og "D"
2 .
Højreklik på drevbogstavet for den eksterne hårde drev til at vise en pop-up -menuen . Vælg " Egenskaber " fra menuen for at åbne en ny dialogboks .
3 .
Klik på "Funktioner " fanen for at bringe det på forsiden af boksen . Klik på " Undersøg nu " -knappen i afsnittet med fejlsøgning .
4 .
Klik flueben i felterne ud for " Automatisk Ret fejl i filsystemet "og " Scan for og forsøg Inddrivelse af dårlige sektorer . "
5 .
Klik på " Start " knappen . Vent og overvåge skærmen, mens Windows-operativsystemet kører en række test på den eksterne harddisk , og forsøger at løse eventuelle problemer . A Rapporten vises på skærmen detaljerede oplysninger om resultaterne .

gode råd og advarsler


  • Alternativt kan du bruge Windows Diskoprydning og Diskdefragmentering værktøjer til at forbedre eksterne harddisk ydeevne ( se Resources ) .


  • Previous:nothing Next:Sådan opdaterer katalysator driver     

    Kommentarer

    Code:
    change