hvordan man kan købe en ny personlig computer

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-19

Købe en ny personlig computer behøver ikke at være en svimlende række kryptiske sprog og tekniske jargon , hvis du har en klar idé om , hvad du skal bruge computeren til og specifikationerne du brug for at få arbejdet gjort .

karakteristika, der påvirker Speed : Memory , harddisk og processor hastighed

Memory afgør, hvor glat computeren belastninger instruktioner til at udføre , mens harddisken er plads til at gemme filer . Må ikke forveksles : begge måles i gigabytes ( GB ) . Processoren eller chip hastighed påvirker , hvor hurtigt din computer udfører disse instruktioner . Den nye standard i processorer er kendt som " dual core " og henviser til to chips at arbejde sammen . Disse vil være mere vigtigt, hvis du bruger spil og grafisk design programmer , der kræver hastighed

karakteristika, der påvirker Image : . Grafikkort og skærme

Grafikkort skabe billederne på din skærm ved hjælp af deres egne eller " dedikeret " hukommelse målt i megabyte eller MB . Skærme varierer i størrelse , men endnu vigtigere i kvaliteten af billedet-kendt som opløsning og målt i pixels . Husk, at højopløsningsskærme skal grafikkort med mere dedikeret hukommelse til at køre ordentligt og er sandsynligvis vigtigere for vildt og design program brugere .

Shopping Tips

Selv om prisforskellen mellem bærbare og billigere desktop computere er mindre, specifikationer spillet designere og andre programmører har brug for at gøre deres job er muligvis ikke tilgængelige på bærbare computere . PC World magazine foreslår at købe specifikationer du har brug for i fremtiden at øge din computers levetid . De rådgiver også et års garanti , eftersom de fleste problemer opstår inden for denne frist .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger en Logitech keyboard i dos 

Kommentarer

Code:
change