hvordan man kan montere en ATX strømforsyning

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-21

En PC 's strømforsyning er en hardware- enhed i systemet , der konverterer AC- spænding til DC- spænding , som computeren bruger kredsløb . Der er to hovedtyper af strømforsyning : AT ( Advance Technology ) og ATX ( Advance Technology Extended ) . Den væsentligste forskel mellem AT og ATX strømforsyninger er , at ATX strømforsyninger har stik , der leverer strøm til både bundkort og den bløde skift . Installation af en ATX strømforsyning kan være meget tidskrævende , men det er en nem proces

Du skal bruge: .
Phillip skruetrækker .
Antistatisk handsker eller spray .
Pen .
Notesblok .


1 .
Luk computeren ned og åbne computerens kabinet . Læg computeren på siden , og fjern skruerne fra sidepanelet .
2 .
Find og frakoble den gamle strømforsyningen fra bundkortet og dets komponenter . Strømforsyningen er placeret i toppen af kabinettet på venstre side . Afbryd strømforsyningen stikkene én ad gangen . Hvis du ikke er bekendt med strømforsyning stik , som du frakoble hver enkelt , skriver ned , hvilken type stik , og i hvilket komponent ( harddisk , optisk drev eller videokort ) det var tilsluttet.
3 .
Fjern de fire monteringsskruer , der holder strømforsyningen på plads .
4 .
Monter den nye strømforsyning på plads og skru det på plads .
5 .
Slut nye strømforsyning til bundkortet og dets komponenter . Forbind hver stik én ad gangen . Hvis det er nødvendigt bruge de oplysninger, du skrev ned tidligere for at tilslutte strømstik til bundkortet og andre pc-komponenter . Brug wire bånd til at binde op nogen løse ledninger fra strømforsyningen .
6 .
Tænd for strømforsyningen for at se om alt virker korrekt, og at ledningerne ikke er at ramme nogen af de fans inde i computerens kabinet .
7 .
Luk computerens kabinet .

gode råd og advarsler


  • Brug en antistatisk handsker eller brug en antistatisk spray før der beskæftiger sig med strømforsyningen og bundkortet for at forhindre statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:Hvordan rengør jeg en kanon printer patron ?     

    Kommentarer

    Code:
    change