hvordan man kan øge hukommelseskapaciteten for en bærbar bundkort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-08

Bundkortet er den vigtigste funktion struktur af de fleste computere . Selvom bundkort ikke har medfødte hukommelsesfunktioner , Random Access Memory ( også kendt som RAM ) som er tilsluttet dem gør . Forøgelse RAM kapacitet kan hjælpe dit system køre gnidningsløst gennem anvendelse af flere programmer . Installationen kan fuldføres på kun et par minutter . Der er flere RAM formater og størrelser , og hver computer har en maksimal kapacitet . Bestem mængden af RAM , der allerede er installeret og kontrollere den bærbare brugervejledning for at finde den type , der kræves i dit system , før du køber og installerer et nyt modul .

Du skal bruge:
Zero-størrelse stjerneskruetrækker
. RAM- modul .

Tilføjelse RAM


1 .
Luk din bærbare computer ned , fjerne batteriet og afbryde AC adapteren .

2 .
Flip den bærbare computer over på undersiden og find RAM døren ved siden af batteriholderen .
3 .
Fjern RAM døren for at afsløre RAM-modul slot under . Selvom ikke alle RAM døre er skruet ned , mange er . Hvis din RAM døren holdes på plads af skruer , bør en nul-størrelse stjerneskruetrækker tilstrækkelig.
4 .
Løft låsene i enderne af RAM slots for at frigøre modulet .
5 .
Skub den aktuelle modul ud , og slide den nye i. Tryk forsigtigt ned , indtil låsene lås og modulet holdes på plads . Udskift RAM døren og batteri og derefter tilslutte AC -adapteren . Den bærbare computer er nu klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan du sender en iMac til en klar tv 

Kommentarer

Code:
change