hvordan man kan rense fans i en dell deminsion 5100

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-08

Den Dimension 5100 er en desktop computer skabt af Dell . Ligesom de fleste desktops , er metoden til at åbne computeren og fjerne ventilator til rengøring forholdsvis enkel. Rengøring din fan er vigtigt , fordi støv og snavs kan blive fanget i det over tid , faldende effektivitet og gøre din computer køre varmere . Når computeren kører varm , kan du risikere lavere ydelse , uanvendelige dele og potentielle brandfare . Med et par enkle forsyninger og 15 minutter , kan du nemt undgå, at faren

Du skal bruge: .
Phillips skruetrækker .
Trykluft.
Tør klud .

Heat-Sink Fjernelse


1 .
Tænd Dimension 5100 ud , og tag alle ledninger tilsluttet computeren . Læg din computers tårn på sin side, og trække sig tilbage på låsen fundet på det øverste panel for at fjerne dækslet .
2 .
Skru de to skruer, der holder computerens varme-sink på plads . For at få adgang ventilatoren , skal du fjerne den varme vasken .
3 .
Drej varme-sink mod computerens bagende og forsigtigt løfte den ud af computeren , før om varmen-sink på sin side . Må ikke indstille varme- sink oprejst eller røre de termiske interface , som kan beskadige enheden .

Rensning af Fan


1 .
Find og tryk på frigivelse fane på blæserkablet 's stik .
2 .
Tryk ned på en af de fan frigivelsen tapper på den ene side af blæseren , mens du trækker op på den anden fane placeret på den modsatte side af ventilator . Skub ventilatoren mod computerens tilbage og træk det forsigtigt ud .
3 .
Brug din trykluft til at blæse fan fri for støv . Brug en tør klud for at få overskydende støv du kan , før du ser over fan til at sikre, at det er fri for støv . Du kan også ønsker at kontrollere og rengøre andre interne pc -komponenter , mens du har nem adgang til.

Gendannelse af computeren


en .
Sæt blæseren ved at klikke den tilbage i sted på samme måde det kom ud . Sæt blæseren kabelstik .
2 .
Placer varme synke tilbage i stilling og skrue den tilbage i. Igen udvise forsigtighed for ikke at røre ved termiske dele , som kan beskadige enheden .
3 .
Sæt computerens dæksel på igen, og vend computeren tårnet oprejst . Tilslut dine ledninger for at afslutte processen .

gode råd og advarsler


  • Mens CNet tyder på, at du kan rense din fan uden at fjerne det, vil du være i stand til at rense det meget mere grundigt ved at fjerne blæseren .


  • Previous:nothing Next:Hvordan scanner jeg bruger en HP 1100A printer ?     

    Kommentarer

    Code:
    change