hvordan man kan sætte et trådløst kort i en bærbar

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-05-31

Et trådløst netværk interface controller ( WNIC ) er et netværkskort , som forbinder til et netværk via radiobølger . Trådløse netværkskort er afgørende for trådløse stationære computere og bærbare computere . De mest almindelige typer af tilslutningsmuligheder til pc'er , er USB -adaptere eller PC -kort

Du skal bruge: .
Laptop
Trådløse kort .


1 .
Find PC -kortet panelet på den bærbare computer . PC -kortet panelet er typisk placeret på venstre side af den bærbare computer.
2 .
Åbn PC -panelet slot . Sørg for , at kanten af kortet med forbindelsen hullerne vender pc -slot .
3 .
Indsæt netværks-pc -kortet i åbningen . Hvis det eject knappen ved siden af PC panel springer ud så ved du at kortet er sat helt ind i åbningen . Vent på den bærbare computer for at bekræfte , at netkortet er installeret korrekt . Den bærbare computer vil meddele Dem, at det netkort er installeret med en bekræftelse lyd .

gode råd og advarsler


 • Hvis der ikke er bekræftet lyd efter et par sekunder , så tjek din bærbare højttaler . Hvis højttalerne er tændt, så pc-kortet drivere ikke er installeret eller ikke er ilagt korrekt .
 • Tving ikke kortet ind i pladsen. Du kan beskadige eller slot . Hvis netkortet ikke går i let , så kortet er ikke isat korrekt .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en socket 478 cpu fan   

  Kommentarer

  Code:
  change